مشاور حقوقی رییسجمهور بصیرت با انقتاد شدید از وقف دانشگاه آزاد گفت: برای اینکه پولشویی کنید، یکباره اعلام کردید که این املاک وقف است، تا کسی سوال نکند این اموال مردم را در فتنه سبز کجا خرج کردید.
دکتر غلامحسین الهام در گردهمایی بزرگ رزمندگان هشت سال دفاع مقدس مهریز، از این شهر به عنوان شهر ایمان و تدین در کشور یاد کرد و با اشاره به اینکه « استان یزد بزرگانی همچون سیدکاظم یزدی را در دامن خود پرورش داده است که مظهر بصیرت بودند» ادامه داد: دفاع مقدس یک قطعه عظیم تاریخی نه تنها در کشور ما، بلکه در تمام دنیاست و اراده و ایثار رزمندگان در دفاع مقدس نشان از اطاعت کامل از رهبر عظیمالشان بود، وقتی مردم ما شعار “جنگ جنگ تا پیروزی” را سر میدادند امام راحل این شعار را تکمیل کردند و در حقیقت پیروزی را معنا کردند و گفتند “جنگ جنگ تا پیروزی” هدف ما نیست “جنگ جنگ تا رفع فتنه” هدف ماست و ما نیز باید این مسیر را تا رفع فتنه از عالم دنبال کنیم، در واقع امام راحل فرمودند که پیروزی واقعی جایی است که فتنه نباشد.
وی تصریح کرد: امام جام زهر را نوشید و قطعنامه پذیرفته شد، این نقطه، نقطه شکست نبود و نقطهای بود که به اوج بالاتری برسیم، این نقطه در هر حال، نقطه شکست و پشیمانی نبود، بلکه سرآغاز تحول بزرگی بوده است که تاکنون کشور ما را بیمه کرده است. ما به شعار امام راحل در زمینه رفع فتنه پایبندیم و این شعار تا رفع فتنه و قطع فتنه چه در عرصههای داخلی و چه عرصه خارجی ادامه خواهد داشت. ما باید نظام حاکم دنیا را که مدعی است ما اسباب نگرانی جهان هستیم، را بشناسیم.
وی افزود: به نظر من دفاع مقدس به خوبی واقعیت دنیای امروز را نشان داد که چرا این جنگ اتفاق افتاد، نکته اساسی این است که ما از وقتی شعار اسلام را دادیم و بر اعتقادات خود پافشاری کردیم، این جنگ علیه ما شروع شد، جنگ بین حق و باطلانی که سرزمین ما را مورد هدف قرار داده بودند.
مشاور رییسجمهور در ادامه با تاکید بر اینکه « باید رفتار جامعه جهانی را در مورد دفاع مقدس مرور کنید، تا واقعیت جهان را در مورد دفاع مقدس بدانید» تصریح کرد: ما هشت قطعنامه در طول هشت سال دفاع مقدس داشتیم، اما امروز عدهای از همان جبهه فتنهگران مدعیاند که ما به خاطر استقلال کشور در زمینههای مختلف هزینههای زیادی دادیم و دولت بیتدبیری به خرج داده است. خب وقتی ما از آنها میپرسیم چرا؟ میگویند در آن دوران ما سه قطعنامه گرفتهایم و این یعنی بیکفایتی و هزینه دادن. وقتی من به یکی از اینها گفتم ما در طول جنگ هشت قطعنامه گرفتیم یعنی هر سال یک قطعنامه، نمیخواست باور کند.
وی با یادآوری اینکه « اولین قطعنامه در شش روز بعد از جنگ و در شرایطی که برخی از شهرهای ما بمباران میشدند، صادر شد» گفت: اما در نهایت این استقامتها ما را به نقطه قطعنامه آخر رساند و این حماسهها باعث شد تا شما یک وجب از خاک را به دشمن ندهید. ما هشت سال ایستادگی را به قیمت خون عزیزان زیادی به دست آوردیم و این کشور را حفظ کردیم.
وی در ادامه با طرح این پرسش که « آیا اگر این کشور به دست ملیگراها بود، حفظ میشد؟» افزود: کسانی که میگویند شما برای جهان تهدید هستید آیا دفاع از کشور و ناموس تهدید برای جهان است؟ امام به صراحت در پایان جنگ اعلام کردند اگر لیبرالها بر این کشور حکومت میکردند، یک شبه همه عزت ما پایمال میشد. همینها بودند که امام را به جنگ طلبی متهم میکردند. همین لیبرالها بودند که بعدها اتحاد دیگری پیدا کردند و اسم اصلاحطلب بر خود گذاشتند و جریان سبز را راه انداختند تا هر روز یک پتک بر سر جمهوری مظلوم ما بزنند.
به گزارش ایسنا، مشاور رییسجمهور تصریح کرد: از یک رزمنده روستایی پرسیدند شما چرا به جبهه آمدید؟ گفت چون امام گفتند. از او پرسیدند شما امام را دیدهای؟ گفت روستای ما برق ندارد. این روستایی حتی تصویر امام راحل را ندیده بود، ولی به حرفش لبیک گفت. عدهای هم در کنار امام (ره) و در آغوش امام بزرگ شدند، ولی امام را نشناختند. امام و امامت را در 16 آذر و در روز عاشورا آتش زدند. خیمه اباعبدالله را نیز آتش زدند چون امام راحل ما تفکر و آرمان حسینی داشت.
وی تصریح کرد: ماهیت فرهنگی آمریکا و رهبرانش با آتش زدن تمام ماهیت ما، هویت خود را نشان داد. وقتی امام (ره)فرمودند “جنگ جنگ تا رفع فتنه” باید ما تا جایی ادامه دهیم که ظلم جهانی ریشه کن شود و انسان معنای واقعی آزادی را دریابد. هفت سال است که رییسجمهور کشورمان فحشهای ایادی دست نشانده داخی را تحمل میکند، ولی در سازمان ملل به قلب دشمن میرود و از صلح و توجه به ولی امر مسلمین صحبت و دفاع میکند.
وی گفت: حرف من متوجه مدعیان داخل و ایادی فتنه است. شما حرفهایی که از ملت دفاع میکند را موجب سرشکستگی ملت میدانید؟ همه میدانند که ما در اوج تحریم ماهواره فرستادیم، به فضا به انرژی هستهیی دست پیدا کردیم و همه میدانند مردم ما مردمی بسیار آگاه هستند و در میان امواج رنگارنگ کودتا و همه دروغهای شما، امام حقیقی را تشخیص دادند.
الهام خطاب به این افراد ادامه داد: شما نگران چه هستید؟ روزی که شما از عدالت حرف میزدید و نگران عدالت بودید، همه عوامل خود را بسیج کردید، شما بدانید که نظام میراث خانوادگی کسی نیست و این دم خروس شما از بحث وقف اموال دانشگاه آزاد بیرون زد. اگر نگران عدالت هستید، چرا اموال عمومی را که به نام نظام و به نام امام(ره) است را گرفتید تا فرهنگ را نهادینه کنید و آموزش را گسترش دهید؟ به یکباره املاک میلیاردی که با کمک مردم جمع شده را اعلام میکنید، این املاک موقوفه است و ما به خدا دادیم و هرکس پس بگیرد به جنگ با خدا رفته است. شما به چه عنوانی دانشگاه آزاد را راهاندازی کردید؟ اولین موسسین این بنیاد سران قوا بودند و در آن زمان یکی از سران قوا مقام معظم رهبری بودند که به هیچ عنوان این املاک را شخصی ندانستند پس چطور شد که این املاک شخصی شد؟
وی همچنین تصریح کرد: برای اینکه پولشویی کنید، یکباره اعلام کردید که این املاک وقف است، تا کسی سوال نکند این اموال مردم را در فتنه سبز کجا خرج کردید
الهام در مورد جریان فتنه گفت: ما امروز با جریانی که توسط یک شبکه فساد فکری که یک سرش به عقبه دشمن بسته است و در سالهای دور توسط صدام اداره میشد و روح پاک جوانان ما را مورد تهاجم قرار داده است،مقابله میکنیم.
وی ادامه داد: شما به اسم اصلاحات حاکمیت دوگانه را مطرح میکنید آن وقت همین سرفتنهای که کاندیدای ریاست جمهوری بود، رسما به بیگانگان اعلام میکند که اگر به حکومت برسد، اولین کاری که انجام میدهد تثبیت جایگاه ولایت است. از جایگاه اصلی ولایت فقیه عبور میکنید که اینها همه تجلیات فتنه است و ما باید امروز در مقابل اینها بایستیم.
با توجه به اظهارات رئیس قوه قضاییه وقف دانشگاه آزاد از ابتدا باطل بوده و آیت الله لاریجانی نظر خود را در این باره به صورت مکتوب در اختیار مقام معظم رهبری قرار داده است.
به گزارش فارس، این روزها یکی از مسائل مهم مورد بحث جامعه دانشگاهی کشور، ماجرای "وقف اموال دانشگاه آزاد " و پیگیری داستان آن است.
ماجرایی که پس از یک سال از اعلام وقف اموال از سوی هیئت موسس و امنای دانشگاه آزاد بالاخره به پایان کار خود رسید و مشخص شد که وقف اموال دانشگاه آزاد به ارزش 250 هزار میلیارد ریال امکانپذیر و شرعی نیست.
اما ماجرا از این قرار بود که...
** تیرماه 86؛ اولین جرقه وقف اموال دانشگاه آزاد توسط هاشمی رفسنجانی
بنابراین گزارش، هاشمی رفسنجانی رئیس هیئت موسس دانشگاه آزاد تیرماه 88 در دیدار جمعی از استادان دانشگاه آزاد واحدهای مختلف استان کرمان با اشاره به چشمانداز 20 ساله نظام که بر محور دانایی تدوین و تصویب شده است، گفت: "همه میدانند که امکاناتی را که دانشگاه آزاد در طول ربع قرن به دست آورده، متعلق به بیتالمال است و هچ کس حقی در تصرف آن ندارد. "
این جمله آیتالله هاشمی به اعتقاد برخی کارشناسان و صاحبنظران اولین اشاره و جرقه برای وقف اموال دانشگاه آزاد بود، مسئلهای که 2سال بعد به صورت علنی و با صدور بیانیهای رسمی ازسوی هیئت موسس دانشگاه آزاد اعلام شد.
البته همین جمله بعدها موجب کشف تناقضاتی در سخنان مسئولان دانشگاه آزاد شد که بالاخره اموال دانشگاه آزاد متعلق به مردم است یا هیئت مؤسس؟
**مهرماه 87؛ آغاز فرآیند اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ بررسی موازی وقف در دانشگاه آزاد
بر اساس این گزارش، شورای عالی انقلاب فرهنگی در شهریور 1387 اعلام کرد که اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد را از 13 مهر در دستور کار قرار خواهد داد.
این اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی با واکنش هیئت امنای دانشگاه آزاد روبرو شد و کریم زارع عضو این هیأت در سخنانی اظهار داشت: "امکان اصلاح اساسنامه تنها از سوی هیأت مؤسس دانشگاه آزاد امکانپذیر خواهد بود. "
پس از این اظهار نظر معاون دانشگاه آزاد، شورای عالی انقلاب فرهنگی نیزاعلام کرد که؛ هرچند با 15 روز تأخیر، اما اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد را آغاز خواهد کرد.
اما این اعلام نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مجددا با واکنش دانشگاه آزاد و این بار رئیس این دانشگاه روبرو شد، جاسبی گفت: "هر وقت هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اساسنامه را اصلاح کرد این اصلاحات به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال خواهد شد؛ شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز پس از اینکه هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اصلاحات لازم را بر روی اساسنامه انجام داد میتواند این مورد را بررسی کند. "
*موافقت شورایعالی انقلاب فرهنگی با اصلاح اساسنامه توسط خود دانشگاه آزاد و اولتیماتوم 3ماهه
در پی درخواست مسئولان دانشگاه آزاد مبنی بر اصلاح اساسنامه این دانشگاه توسط اعضای هیئت امنا و موسس این دانشگاه، شورای عالی انقلاب فرهنگی به هیئت امنای دانشگاه آزاد برای اصلاح اساسنامه تا 10 دی87 اولتیماتوم داد.
این شورا تأکید کرد که اگر دانشگاه آزاد تا 10 دی اساسنامه را اصلاح و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه نکند، شورا خود به این کار اقدام خواهد ورزید.
اما این اولتیماتوم نیز کارساز نشد و با پایان زمان تعیین شده، اساسنامه دانشگاه آزاد همچنان بدون اصلاح ماند تا اینکه بالاخره شورای عالی انقلاب فرهنگی "اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد را در دستور کار خود قرار داد "
* اصلاح اساسنامه یا وقف اموال؟ دانشگاه آزاد مشغول چه کاریست؟
در حالی که همگان گمان میکردند هیئت مؤسس دانشگاه آزاد در حال اصلاح اساسنامه به منظور تقدیم آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تصویب نهایی است، بعدها و در گفتوگوی مشروح فارس با کریم زارع مشخص شد که دقیقا در همین ایام هیئت مؤسس دانشگاه آزاد به جای پرداختن به اصلاح اساسنامه، موضوع دیگری را پیگیری میکند که همان "وقف اموال دانشگاه آزاد " بود.
از این روی بود که در روزهایی که فشارها به شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی تشکلهای دانشجویی برای اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد به دلیل تأخیر بیش از حد هیئت مؤسس این دانشگاه به اوج خود رسیده بود، ناگهان در 7 شهریور 88 بیانیهای از سوی هیئت مؤسس دانشگاه آزاد صادر و در آن اعلام شد که "اموال دانشگاه آزاد اسلامی وقف شد. "
** بیانیه وقف اموال دانشگاه آزاد
اما هفتم شهریورماه 88 دانشگاه آزاد با صدور بیانیهای اعلام کرد که اموال این دانشگاه را وقف کرده است.
** وقف اموال دانشگاه آزاد؛ قانونی، شرعی، هیچکدام
وقف اموال دانشگاه آزاد در وهله اول از نگاه کارشناسان امری مبارک و میمون به نظر میآمد تا آنکه نکتهای قابل توجه، دیدگاه کارشناسان حقوقی و آموزشی را درباره وقف اموال دانشگاه آزاد تغییر داد. این نکته ظریف گنجانده شده در بیاینه وقف دانشگاه آزاد از جملات پایانی بیانیه استخراج شد.
آنجایی که هیئت موسس دانشگاه آزاد تاکید میکنند که: "فقط متولیان حق دارند تمامی فعالیتهای مربوط به اداره و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی را به انجام برسانند و به طور کلی اداره موقوفات منحصرا تابع مفاد وقفنامه و اصول و قواعد معتبر فقهی است "
جملات پایانی بیانیه وقف اموال دانشگاه آزاد، آغازی بود بر واکنشهای کارشناسان و صاحبنظران نسبت به پروژه "وقف اموال دانشگاه آزاد "
**وقف دانشگاه آزاد قانونی بود؟
اما پیش از اشاره به واکنشهای کارشناسان، یکی از نکاتی که در بیانیه وقف اموال دانشگاه آزاد بیش از همه چیز جلب توجه میکرد، اشاره هیئت مؤسس دانشگاه آزاد در این بیانیه بر "استیذان از مقام معظم رهبری " و موافقت ایشان با این وقف بود.
همچنین کریم زارع عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد نیز در مصاحبههای مختلف با خبرگزاریها تأکید میکرد که این اقدام هیئت مؤسس دانشگاه آزاد با استیذان از رهبر انقلاب صورت گرفته است.
اما تأکید و اصرار مسئولان دانشگاه آزاد بر استیذان از رهبری موجب شد که رسانهها در تماسهای مختلف با دفتر اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری صحت و سقم این موضوع را جویا شوند.
این پیگیریهای رسانهها و افکار عمومی موجب شد که ناگهان ورق بر علیه دانشگاه آزاد برگردد. بدین صورت که عصر روز 10 شهریور 88، دفتر مقام معظم رهبری اطلاعیهای صادر کرد که متن آن بدین شرح بود: "در پی صدور بیانیه هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی در مورخ 88/6/7 در مورد وقف اموال و داراییهای این دانشگاه، یک مقام آگاه در دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد: موافقتی از ناحیه رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامی اعلام نشده است. "
پس از اطلاعیه صریح دفتر مقام معظم رهبری، واکنشهای کارشناسان، حقوقدانان و سازمان اوقاف و امور خیریه نیز درباره بیانیه وقف دانشگاه آزاد آغاز شد.
واکنشهای رسمی از سوی نهادهای مختلف موجب شد تا زوایای جدیدی از این اقدام هیئت موسس دانشگاه آزاد مشخص شود و با روشنگری اذهان عمومی از سوی کارشناسان و صاحبنظران برجسته، قانونی بودن وقف اموال دانشگاه آزاد در هالهای از ابهام قرار گرفت و در اظهاراتی این اقدام هیئت موسس دانشگاه آزاد را در جهت موروثی کردن این دانشگاه، حرکتی انحرافی و در جهت فرار از قانونمند ساختن ساختار دانشگاه آزاد و مدیریت آن خواندند و وقف اموال دانشگاه آزاد را امری غیر قانونی خواندند.
* اعلام نظر سازمان اوقاف درباره وقف اموال دانشگاه آزاد
در همان ایام سازمان اوقاف و امور خیریه نیز صراحتا در این زمینه موضعگیری کرد؛ محمدرضا کائینی معاون اموراوقافی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در همین خصوص گفت: افرادی که اموال دانشگاه آزاد را وقف کردهاند ابتدا باید ثابت کنند این اموال، اموال شخصی آنهاست سپس وقف کنند.
وی افزود: مالی میتواند وقف شود که مالکیتش برای افراد قطعی باشد و در زمینه اموال دانشگاه آزاد باید گفت که هیچگونه هماهنگی و مشورتی در این موضوع با ما انجام نشده است. چرا که معمولاً برای انجام وقفهای بزرگ مانند مؤسسه قلم چی باید ابتدا مالکیت محرز شود و پس از آن استعلام از مراجع قانونی صورت گیرد و سپس وقف انجام شود. نه این که بدون هماهنگی با اوقاف اعلام شود مالی وقف شده است.
این سازمان همچنین اعلام کرد که نامهای مبنی بر وقف اموال دانشگاه آزاد به سازمان اوقاف ارسال نشده است!
*اعلام نظرشورای عالی انقلاب فرهنگی درباره وقف اموال دانشگاه آزاد
در همان روزها شورای عالی انقلاب فرهنگی در پی اقدام دانشگاه آزاد به طور صریح موضعگیری و اعلام کرد که وقف اموال دانشگاه آزاد بدون مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی اعتبار ندارد.
مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این باره به خبرنگار ما گفت: همه موارد اصلاحی از جمله وقف اموال دانشگاه آزاد نهایتاً باید با پیشنهاد هیئت مؤسس این دانشگاه به تصویب نهایی شورایعالی انقلاب فرهنگی برسد.
البته این موضعگیری به نوعی اولین واکنش شورای عالی انقلاب فرهنگی به وقف اموال دانشگاه آزاد نبود و در سالهای بعد نیز این موضعگیریها از سوی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داشت.
**وقف اموال دانشگاه آزاد شرعی بود؟
اما پس از آنکه مشخص شد که سازمان اوقاف نامهای از دانشگاه آزاد در جهت وقف اموال این دانشگاه دریافت نکرده و این سازمان در جریان وقف اموال این دانشگاه نیست و همچنین شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز به عنوان عالیترین مرجع رسیدگی به موسسات آموزشی و دانشگاهها اعلام کرد که وقف اموال دانشگاه آزاد بدون موافقت این شورا قانونی نیست، باید مشخص می شد که آیا وقف اموال اصلا شرعی بوده که بخواهد قانونی باشد؟
در همین خصوص کارشناسان دانشگاهی و حقوقی اظهارات مختلفی را بیان کردند؛
*سلیمینمین/کارشناس دانشگاهی: صیغه وقف باطل است چون جاسبی حق وقف اموال بیتالمال را ندارد
عباس سلیمینمین مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران در این خصوص با بیان اینکه تأکید دانشگاه آزاد بر خوانده شدن صیغه وقف، مضحک است، گفت: این صیغه باطل است چرا که رئیس دانشگاه آزاد قانوناً و شرعاً حق وقف اموال بیتالمال را ندارد.
*طالقانی/حقوقدان: دانشگاه آزاد ملک شخصی نیست، نمی شود وقف شود
همچنین حسین طالقانی نیز به عنوان یک حقوقدان و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به صحبتهای جاسبی رئیس دانشگاه آزاد در خصوص وقف اموال دانشگاه آزاد، اظهار داشت: مسئله مهم در رابطه با سخنان وی این است که هر کس میتواند اموال خودش را وقف کند ولی اموال عمومی را شخص خاصی نمیتواند وقف کند.
*شجاعی/حقوقدان: جاسبی تنها میتواند اموال شخصی خود را وقف کند نه اموال مردم را
منصور شجاعی حقوقدان نیز در گفتوگو با خبرنگار ما درباره وقف اموال دانشگاه آزاد گفت: جاسبی تنها میتواند اموال شخصی خود را وقف کند نه اموال دولتی را.
**خبری از "وقف " نیست!
در هر صورت واکنشهای مطرح شده به موضوع وقف اموال دانشگاه آزاد از سوی کارشناسان و صاحبنظران باعث شد تا این بحث برای چند ماه هم که شده از سوی مدیران دانشگاه آزاد مطرح نشود و پرونده وقف دانشگاه آزاد به نوعی تعلیق شود و همه چشمها برای اظهارنظر نهایی در این زمینه به سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد؛ تا اینکه ...
تا اینکه عبدالله جاسبی 27 آبان88 در شصتمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد مجددا اعلام کرد که وقف دانشگاه آزاد به پایان رسیده و باید برای آیندهای روشن برای این دانشگاه تلاش کنیم.
*جاسبی: وقف پایان یافته اما سازمان اوقاف در جریان نیست!
جاسبی در آن سخنرانی گفت که درست است که سازمان اوقاف هنوز در جریان نیست هر چند که در نخستین فرصت به آنها نیز خبر داده میشود اما عدم اطلاع سازمان اوقاف به معنی خدشهدار شدن وقف اموال دانشگاه آزاد نیست. درست مثل دختر و پسری که صیغه عقد آنها خوانده شده باشد اما برای ثبت به محضر نرفته باشند آن دو محرم هستند هر چند که محرمیت آنها در محضر ثبت نشده است.
عبدالله جاسبی در حقیقت در آخرین اظهارات خود با قبول انتقادات وارده بر قانونی بودن وقف دانشگاه آزاد مبنی بر عدم ثبت در اداره اوقاف و همچنین عدم موافقت رهبری اذعان کرد، اما همچنان اعتقاد داشت که وقف دانشگاه آزاد به پایان رسیده است.
** دی 88؛ پایان اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی
اما بالاخره پس از چندین سال کش و قوس در خصوص دانشگاه آزاد منصور کبگانیان در گفتوگو با فارس و مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از پایان جلسه 29 دی این شورا از پایان اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد سخن گفتند.
البته این مسئله در حالی بود که کریم زارع معاون جاسبی، از اصلاح اساسنامه این دانشگاه توسط هیئت امنای دانشگاه آزاد، اظهار بی اطلاعی میکرد.
اما در هر صورت منصور کبگانیان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به آخرین جلسه این شورا برای اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد اظهار داشت: در این جلسه بررسی اساسنامه دانشگاه آزاد به اتمام رسید و بندهای پایانی آن نیز مورد بررسی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: با توجه به اتمام اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی، این اساسنامه از طریق دبیرخانه و با امضای رئیس جمهور به دانشگاه آزاد ابلاغ خواهد شد.
اساسنامه دانشگاه آزاد اصلاح شد تا همگان منتظر ابلاغ آن به هیئت امنای دانشگاه آزاد باشند اما این مهم تا پایان سال 88 صورت نگرفت و همچنان کسی از محتوای اساسنامه جدید و اصلاح شده دانشگاه آزاد خبر نداشت و معلوم نبود که آیا بحث وقف اموال دانشگاه آزاد در اساسنامه جدید آورده شده است یا خیر؟
** آغاز سال 89 و آغاز دور جدید مسئولان دانشگاه آزاد در حمایت از وقف
با آغاز سال 89 و زمزمههای ابلاغ اساسنامه جدید و اصلاح شده دانشگاه آزاد به مسئولان این دانشگاه، جاسبی برای نخستین بار در سال جدید با صدور پیامی به مناسبت فرارسیدن سال نو اعلام کرد: وقف اموال و داراییهای دانشگاه پس از استعلام از نظر فقهی مقام معظم رهبری و پیگیری های هیات موسس دانشگاه، به فرجام رسید.
وی ادامه داد: وقف این میزان از اموال و داراییها، بزرگترین وقف در طول تاریخ به شمار میآید.
البته این پایان کار نبود و جاسبی تنها در 3ماهه نخست سال 89 در سخنرانیها و پیامهای مختلف 14 بار از وقف اموال دانشگاه آزاد خبر داد، این اظهارات ادامه داشت تا اینکه با تشکیل "هیئت فقهی رسیدگی به موضوع وقف اموال دانشگاه آزاد " دیگر وی از این مطلب سخن به میان نیاورد.
** ابلاغ اساسنامه دانشگاه آزاد و تعیین تکلیف اموال؛ وقف امکان پذیر نیست
بر پایه این گزارش، بالاخره انتظار برای ابلاغ اساسنامه جدید و تصحیح شده دانشگاه آزاد به پایان رسید تا محمود احمدینژاد رئیسجمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، اساسنامه جدید دانشگاه آزاد را که در 7 جلسه این شورا به طور مفصل مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در جلسه 24 فروردین 89 در 25 ماده به تصویب نهایی رسید، برای اجرا ابلاغ کرد.
یکی از مسائلی که در اساسنامه جدید دانشگاه آزاد به آن اشاره شد، بحث تعیین و تکلیف اموال این دانشگاه و به نوعی متوقف شدن "وقف اموال دانشگاه آزاد " بود به طوری که در ماده5 اساسنامه دانشگاه آزاد به این مطلب اشاره شده بود که: "دانشگاه آزاد مؤسسهای است عمومی و غیردولتی و اموال آن به عنوان اموال عمومی محسوب میشود. هیچ یک از اعضای هیأت مؤسس، هیأت امناء، مدیران و دیگر ارکان و مسئولین دانشگاه هیچ گونه حق مالکیت و حق انتفاع شخصی از اموال مزبور را ندارند و اموال و منافع مزبور منحصراً با رعایت مفاد این اساسنامه و مقررات حاکم و با رعایت مصلحت دانشگاه، صرف هزینهها و پیشرفت و توسعة فعالیتهای دانشگاه خواهد شد. از اساسنامه این دانشگاه آمده بود. "
ماده 5 اساسنامه دانشگاه آزاد به نوعی بحث "وقف اموال دانشگاه آزاد " را منتفی و مسئولان دانشگاه آزاد را که تلاش چند سالهای برای پیش برد سناریو وقف 250 هزار میلیارد ریال دارایی این دانشگاه و دانشجویان آغاز کرده بودند، نگران میکرد.
** مرداد 89؛ وقفنامه دانشگاه آزاد همچنان به سازمان اوقاف ارائه نشده است
تاکید مسئولان دانشگاه آزاد بر وقف اموال دانشگاه آزاد در حالی همچنان ادامه داشت که مردادماه سال 89 حجتالاسلام والمسلمین علی محمدی در حاشیه همایش سراسری مدیران کل ادارات اوقاف و امور خیریه در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز به تشریح آخرین وضعیت وقف دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت
نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور اظهار داشت: تاکنون وقفنامه رسمی دانشگاه آزاد اسلامی به سازمان اوقاف ارائه نشده است.
وی با اشاره به نظر مراجع عظام تقلید در مورد وقف مکانهای عامالمنفعه تاکید کرد: وقف املاک عامالمنفعه مستلزم نظر حاکم شرعی است و باید به تایید حاکم شرع برسد.
* تشکیل هیئتی متشکل از متخصصان فقهی و حقوقی به سرپرستی آیتالله آملی لاریجانی و پایان کشمکشها
در حالی که کشمکش میان شورای عالی انقلاب فرهنگی و مسئولان دانشگاه آزاد درباره اجرای اساسنامه جدید و مباحث مربوط به وقف اموال دانشگاه آزاد بالا گرفته بود، مقام معظم رهبری در 2 نامه جداگانه به آقایان هاشمی رفسنجانی رئیس هیئت موسس دانشگاه آزاد و محمود احمدینژاد رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مباحثی را در خصوص وضعیت دانشگاه آزاد و حل مسایل پیش آمده مطرح کردند.
ایشان در این نامهها ضمن تاکید بر قانونی بودن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دانشگاه آزاد، خواستار توقف موقت اجرای اساسنامه اصلاح شده این دانشگاه برای رفع برخی ابهامات حقوقی و قانونی شدند و هیئت مؤسس دانشگاه آزاد را نیز از تصرف مبنی بر وقف اموال این دانشگاه منع کردند.
مقام معظم رهبری همچنین بررسی امکان شرعی و قانونی وقف اموال دانشگاه آزاد را نیز به هیئتی از متخصصان فقهی و حقوقی سپردند که آیتالله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه سرپرستی آن را بر عهده داشت.
* صدر: وقف اموال دانشگاه آزاد منتفی است
اما با تشکیل هیئت فقهی-حقوقی برای رسیدگی به وقف اموال دانشگاه آزاد، این بحث به مدت حدود 3 الی 4 ماه از سوی مسئولان دانشگاه آزاد و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی مسکوت ماند.
با این وجود شایعات زیادی در خصوص اعلام نظر هیئت رسیدگی به وقف اموال دانشگاه آزاد مطرح بود تا اینکه 13 شهرویور ماه سال 89 شهابالدین صدر عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد در خصوص آخرین وضعیت اجرای اساسنامه و زمان تشکیل جلسات هیات امنای این دانشگاه اظهار داشت: جلسات هیئت امنای دانشگاه آزاد هنوز تشکیل نشده است و هنوز منتظر اعلام نظر دستگاه قضایی در این مورد هستیم.
وی با بیان اینکه دستگاه قضایی باید جمعبندی نهایی و رسمی خود را در خصوص وقف اموال دانشگاه آزاد اعلام کند، افزود: هیئت امنای دانشگاه آزاد نیز بعد از انجام این مرحله، میتواند جلسات خود را برگزار و سرپرست دانشگاه را تعیین کند.
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد در همین زمینه گفت: بعد از انتخاب سرپرست دانشگاه آزاد در جلسه هیئت امنا، صلاحیت گزینه پیشنهادی در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز بررسی خواهد شد تا در نهایت رئیس دانشگاه آزاد معرفی شود.
صدر در پاسخ به این سؤال که آیا موارد مطرح شده در رسانهها را مبنی بر اینکه "هیئت فقهی که مأمور بررسی وقف اموال دانشگاه آزاد از نظر شرعی شده بود، این وقف را غیرشرعی دانسته است " تأیید میکنید، خاطرنشان کرد: آن چیزی که اطلاع پیدا کردهایم این است که قاعدتا چون اموال دانشگاه آزاد، اموال شخصی نبوده و متعلق به مؤسسین این دانشگاه نیست، مباحث حقوقی در خصوص آن وجود دارد و قاعدتاً بحث وقف در مورد آن نمیتواند انجام بگیرد.
وی در همین زمینه یادآور شد: سازمان اوقاف هم بارها این مسئله را اعلام کرده است که چیزی به نام وقفنامه از سوی دانشگاه آزاد به آن ارائه نشده است، بنابراین به نظر میرسد که موضوع وقف دانشگاه آزاد منتفی است.
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد در پایان در پاسخ به این سؤال که نهایتاً چه زمانی تکلیف دانشگاه آزاد مشخص خواهد شد، اظهار داشت: منتظر این هستیم که دستگاه قضایی این مسئله را رسماً اعلام کند تا جلسه هیئت امنا را برگزار کنیم که این جلسه باید هر چه زودتر و قبل از سال تحصیلی دانشگاه برگزار شود.
** پایان کار وقف اموال دانشگاه آزاد در مهرماه 89
در حالی که منابع موثق از اعلام نظر هیئت رسیدگی به وقف اموال دانشگاه آزاد مبنی بر امکان نداشتن وقف اموال این دانشگاه خبر میدادند، محسنی اژهای سخنگوی آیتالله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه و "سرپرست هیئت حقوقی و فقهی رسیدگی به وقف اموال دانشگاه آزاد " خبر از اعلام نظر این هیئت به مقام معظم رهبری داد.
* محسنیاژهای: نامه آیتالله لاریجانی به رهبری فرستاده شد؛ وقف درست نبوده است
دوشنبه 5 مهرماه 89 محسنی اژهای که نخستین نشست خبری خود را به عنوان سخنگوی جدید قوه قضائیه برگزار کرده بود، در پاسخ به سؤالی مبنی بر اعلام نظر قوهقضاییه درباره دانشگاه آزاد و موضوع وقف این دانشگاه گفت: پس از آنکه متولیان این دانشگاه در یکی از شعب دادگاه اقدام به جلوگیری از اعمال مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی کردند تشخیص داده شد که این کار آنها خلاف بوده و اعمال ماده 18 شد و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به اجرا گذاشته شد.
وی در ادامه در خصوص موضوع وقف اموال دانشگاه آزاد نیز اظهار داشت: در مورد موضوع وقف و صحت آن مقام معظم رهبری رئیس قوه را موظف کردند تا مباحث حقوقی آن را مورد بررسی قرار دهند که پس از بررسیها، رئیس قوه قضاییه نامهای را در مورد اظهارنظرشان به رهبری فرستاند. من از محتوای کامل نامه اطلاعی ندارم اما تا آنجایی که اطلاع دارم نتیجه آن بوده که وقف دانشگاه آزاد درست نبوده است.
با اعلام نظر سخنگوی قوه قضائیه مبنی بر درست نبودن وقف اموال دانشگاه آزاد مباحث مربوط به وقف اموال این دانشگاه به پایان رسید تا پس از آن همگان منتظر اجرای اساسنامه این دانشگاه و مشخص شدن مباحث دیگر در خصوص اصلاح ساختار دانشگاه آزاد باشند.
** پایان سناریو وقف و ادامه مطالبه برای اجرای اساسنامه اصلاح شده دانشگاه آزاد
در نهایت آیت الله صادق آملی لاریجانی در واکنش به سخنان هاشمی رفسنجانی اعلام کرد: وقف دانشگاه آزاد از ابتدا کار باطل و اشتباهی بوده است.
رئیس قوه قضاییه خطاب به هاشمی رفسنجانی، گفت: با کمال احترامی که برای شما قائلم باید بگویم اظهارنظر شما در مورد اینکه کسی که وقف دانشگاه آزاد را ابطال کند در مقابل خدا ایستاده کاملاً اشتباه است.
آیتالله صادق آملی لاریجانی عصر امروز در حاشیه بیستویکمین گردهمایی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور با اعلام این مطلب گفت: بنده برای آیتالله هاشمی رفسنجانی احترام ویژهای قائلم اما اگر فرد دیگری غیر از ایشان میگفت که هر کسی وقف دانشگاه آزاد را باطل اعلام کند در مقابل حرف خدا ایستاده میگفتم این حرف، حرفی عوامانه است.
وی ادامه داد: ما قصد نداریم بگوییم وقف باطل است و جلوی حرف خدا بایستیم بلکه میخواهیم بگویم وقف دانشگاه آزاد از ابتدا عملی منبطل بوده است.
رئیس قوه قضاییه افزود: پس از آنکه از سوی رهبر انقلاب مؤظف شدم تا در مورد این موضوع رسیدگی و بررسی انجام دهم کار کارشناسی خود را در مورد صحت این وقف انجام دادم اما به این نتیجه رسیدم که این وقف از ابتدا باطل بوده و نظر خود را نیز به صورت مکتوب در اختیار مقام معظم رهبری قرار دادم که ایشان قطعاً با توجه به این نظر، نظر خودشان را اعلام خواهند کرد.
آملی لاریجانی افزود: من به این نتیجه رسیدم که وقف باطل است و این درست نبود که آیتالله هاشمی رفسنجانی در مجمعی عمومی در مورد این وقف به این شکل اظهارنظر کند.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اینکه بخشی از کمک های مالی غرب به فتنه گران به صورت مستقیم صورت می گرفت تصریح کرد: بخش دیگری از کمک ها نیز در پوشش گفتوگوی تمدنها انجام می شد.
اسماعیل کوثری، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با شبکه ایران با اشاره به نمونه هایی از کمک مالی غرب به فتنه گران گفت: طبق اسناد و مدارک بخشی از کمک ها به صورت واسطه و بخشی دیگر نیز توسط خود فتنه گران هزینه می شد.
وی بخش دیگری از کمک های غرب به فتنه گران را به صورت مستقیم دانست و گفت: بخش دیگری هم در پوشش گفتوگوی تمدنها به فتنه گران صورت می گرفت.
نماینده مردم تهران در مجلس همچنین به حضور وزیر اطلاعات در جلسه کمیسیون امنیت ملی و تشریح بخشی از کمک های مالی به جریان فتنه اشاره کرد و افزود: اطلاعاتی از کمک های مالی در گذشته به صورت کلی و کلان بیان شده بود اما در جلسه اخیربه صورت جزئی تر بیان شد.
به گفته کوثری توضیحات وزیر اطلاعات برای نمایندگان آگاهی بخش تر و موثر بود.
گفتنی است وزیر اطلاعات روز سه شنبه با حضور در جلسه کمیسیون امنیت ملی گفته بود که ما پشتیبانیهای مالی که از جریان فتنه شده را بررسی مفصلی داشتیم و در آینده افشا خواهد شد.
روزنامه «الانباء» چاپ کویت مدعی شد، رئیس جمهوری سوریه از همتای ایرانی خود خواسته که در سفر قریب الوقوع خود به لبنان، از جنوب این کشور دیدار نکند.
جهان به نقل از روزنامه الانباء کویت نوشت: بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه از محمود احمدی نژاد خواسته است، به دلیل حساس بودن شرایط منطقه سفر خود به لبنان را به تعویق بیندازد.
طبق ادعای این روزنامه کویتی، اسد در دیدار اخیر خود با احمدی نژاد در دمشق همچنین از وی خواسته که به منظور حفظ آرامش منطقه از سفر به مرزهای جنوبی لبنان خودداری کند.
الانباء در ادامه به نقل از منابع دیپلماتیک سوری آورده است: موضوع سفر احمدی نژاد به لبنان از جمله مهمترین مسائل مطرح شده در سفر 10 روز پیش رئیس جمهوری ایران به سوریه بوده است.
طبق این گزارش رئیس جمهوری سوریه از همتای ایرانی خود دلیل این سفر را پرسیده و گفته است که بهتر است وی در شرایط فعلی از انجام این سفر چشم پوشی نماید.
کیهان- شبکه آمریکایی cnn پخش مستقیم سخنرانی رئیس جمهور اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل را ناگهان قطع کرد.
گزارش ها حاکی از آن است که شبکه سی ان ان به خاطر فشار انبوه مخاطبان کنجکاو خود، امسال مجبور شده بود سخنرانی دکتر احمدی نژاد در مجمع عمومی سازمان را به طور مستقیم پخش کند اما هنگامی که وی شوک اصلی را با به چالش گرفتن ماجرای 11 سپتامبر و پیش کشیدن پای دولت آمریکا در این ماجرای ساختگی وارد کرد، گردانندگان سی ان ان به شکلی دستپاچه اقدام به قطع پخش این سخنرانی کردند.
گفته می شود این اقدام با پرسش و اعتراض شدید بسیاری از مخاطبان CNN مواجه شده است و به اعتبار حرفه ای این رسانه بزرگ آمریکایی لطمه وارد کرده است.
طبیعی است که اقدام مذکور در عین حال باعث کنجکاوی بیشتر مخاطبان و پیگیری ماجرا از مجاری و رسانه های دیگر شود.
شبکه خبر /
فرمان اوباما دارایی های این هشت ایرانی را در داخل آمریکا در بر می گیرد و شهروندان آمریکایی را از داشتن هر گونه معامله تجاری با آنان منع می کند.
رئیس جمهور آمریکا در اقدام خصمانه دیگری ضد ایران، با صدور فرمانی، اسامی هشت مقام ایرانی را به فهرست تحریم های این کشور اضافه کرد.دولت آمریکا این افراد را به نقض حقوق بشر در حوادث پس از انتخابات رساست جمهوری سال ?? متهم کرده است.کنگره آمریکا چند ماه پیش تحریم های جدیدی علیه جمهوری اسلامی ایران تصویب و در آن اوباما را موظف کرد تا حداکثر?? روز در گزارشی، اسامی افرادی در ایران را که به گفته آنان به ” نقض حقوق بشر در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری پارسال متهم هستند” به آن اضافه کند.ادامه…
کاخ سفید تحریم ها علیه ایران را بازتابی از تلاش های آمریکا در حمایت از تغییر صلح آمیز در ایران اعلام کرده است.
وزارت خانه های امور خارجه و خزانه داری آمریکا در بیانیه مشترکی این خبر را منتشر کردند .
هیلاری کلینتون ، وزیر امور خارجه آمریکا در توجیه این اقدام مدعی شد : شهروندان ایرانی تحت نظارت یا به دستور این افراد مورد ضرب و جرح و شکنجه قرار گرفته یا کشته شده اند .
کلینتون همچنین مدعی شد : دولت ایران درخواست های مکرر جامعه بین الملل را در خصوص خاتمه دادن به این آزارها نادیده می گیرد.
رسانه های آمریکایی دو تن از این افراد را ” محمد علی جعفری ” فرمانده سپاه پاسداران و ” صادق محصولی ” وزیر رفاه کنونی و وزیر کشور سابق اعلام کرده اند.
” غلامحسین محسنی اژه ای ” وزیر اطلاعات در زمان انتخابات ریاست جمهوری و دادستان کل فعلی ایران ، ” سعید مرتضوی ” دادستان کل سابق تهران ، ” حیدر مصلحی ” وزیر اطلاعات در تیر سال گذشته ، ” مصطفی محمد نجار ” وزیر کشور که مسئولیت نیروهای پلیس را در پاییز سال گذشته به عهده داشت ، ” احمد رضا رادان ” معاون رئیس پلیس کشور و ” حسین طائب ” فرمانده بسیج در زمان انتخابات از جمله افرادی هستند که در فهرست سیاه آمریکا قرار گرفته اند.
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
امور حج و زیارت صدا و سیما (لبیک)
سایت ستاد نوآوری و شکوفایی وزارت صنایع و معادن
مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پایگاه اطلاع رسانی خدمات دولت الکترونیک نیروی انتظامی
مجموعه فرهنگی عاشورائیان اصفهان
کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز
مرکز مشاوره و روانشناسی خانواده
سایت عکس پرینت اولین سرویس دهنده چاپ اینترنتی عکس دیجیتال در ایران
پایگاه جامع اطلاع رسانی پزشکان ایران
موتور جستجوی سایتهای جهان تشیع
باشگاه مطالعاتی و تحقیقاتی صهیونیسم
پایگاه اطلاع رسانی مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری
کتابخانه تخصصی مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان
معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری
پایگاه ملی اطلاع رسانی مناقصات
انجمن حمایت از قربانیان سلاح های هسته ای
پایگاه اطلاع رسانی قربانیان ترور
پایگاه اطلاع رسانی قربانیان سلاح های شیمیایی
فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران
واژه گزینی فرهنگستان زبان وادب فارسی
سازمان تربیت بدنی جمهوری اسلامی ایران
مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری
سازمان مرکزی حفاظت محیط زیست ایران
پایگاه اطلاع رسانی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
پایگاه اطلاع رسانی دولت جمهوری اسلامی ایران : زیر نظر سخنگو و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری اسلامی ایران
ماهنامه صنعت آرد و غذا (کلیه اطلاعات، اخبار روزانه درباره صنایع آرد، مواد غذائی و کشاورزی)
نوشته های یک مسلمان مقیم لس انجلس
پرتال فرهنگی اطلاع رسانی نور ( خیریه فرهنگی المهدی اصفهان )
بنیاد نشر آثار و اندیشه های شهید بهشتی رحمة الله علیه
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
پایگاه اطلاع رسانی نمایشگاههای ایران
پایگاه اطلاع رسانی حاج محمد رضا آقاسی
سایت گرافیک(ارائه خدمات گرافیکی سایت)
کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران
فرهنگسرا(یادگاری از گذشتگان تقدیم به آیندگان)
کانون ایرانی پژوهشگران فلسفه و حکمت
بزرگترین گالری نقاشی دیجیتال جهان
شرح حال ، حکایات ، کرامات و زندگینامه برخی از صالحین شیعه
هفته نامه سیاسی فرهنگی و اجتماعی صبح صادق
پایگاه اطلاع رسانی فوتبال ایران
سایت سلام شیعه(افشای جنایات وهابیت)
پایگاه خبری تحلیلی یاران انقلاب اسلامی
پایگاه اطلاع رسانی جامع دفاع مقدس (ساجد)
سایت عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران
پایگاه حامیان مقاومت اسلامی لبنان
اداره عقیدتی سیاسی سازمان صنایع دفاع
پایگاه اطلاع رسانی فوتبال ایران
خبرگزاری واسونک اولین خبرگزاری تفریحی فارسی
خبرگزاری آنا (دانشگاه آزاد)
خبرگزاری شورا ( شوراهای اسلامی شهر و روستا)
خبرگزاری کشاورزی ایران - ایانا
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی - شانا
آژانس خبرنگاران تکنولوژی ایران - ایتکا
باشگاه روزنامهنگاران دانشجویی ایران - ایسجا
خبرگزاری راه - سایت رسمی گروه مشاوران جوان وزارت راه
آژانس خبرنگاران تکنولوژی ایران
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه هاشمی تلاش میکند فتنهگران را جزو خانواده انقلاب نگه دارد گفت: هاشمی میگوید که من سعی میکنم ارتباط فتنهگران را با نظام نگه دارم تا از ریزش آنها جلوگیری شود.
به گزارش شبکه ایران، دکتر غلامعلی حدادعادل، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، شب گذشته با حضور در جمع طلاب، دانشجویان و فعالان مساجد اهواز با اشاره به ناآرامیها و فتنهگریهای سال گذشته اظهار داشت: خوزستان در جریان فتنه، عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد و نظام و دولت شاهد زحمتی از طرف خوزستان نبود.
بنا بر گزارش شبکه خبر دانشجو، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این مسئله که سران فتنه به دنبال تحریک نظام هستند، تصریح کرد: سران فتنه و همسنگران آنها در خارج از کشور منتظر دستگیری هستند تا با قهرمان سازی بتوانند در بین مردم پایگاه اجتماعی داشته باشند و از کنار زدن خود جلوگیری کنند.
حدادعادل با بیان اینکه مردم در جریان فتنه متوجه شدند که اعتراض به انتخابات راهی برای براندازی نظام بود، ادامه داد: مردم با افزایش بصیرت خود متوجه افکار پلید این افراد شدند.
هاشمی تلاش می کند که فتنه گران را برگرداند
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص تلاش هاشمی رفسنجانی برای تداوم ارتباط خود با سران فتنه گفت: هاشمی تلاش میکند که فتنهگران را جزو خانواده انقلاب نگه دارد.
حدادعادل بیان داشت: هاشمی میگوید که من سعی میکنم ارتباط اینها را با نظام نگه دارم تا از ریزش آنها جلوگیری شود.
آقای هاشمی رفسنجانی، که از سوی منتقدان جریان فتنه و حتی بخشی از فتنه گران متهم به اتخاذ "مواضع دوپهلو" است، هفته گذشته با خانوادههای عوامل مطرح فتنه 88 دیداری سه و نیم ساعته برگزار و از آنان دلجویی کرده است.
نکته قابل تامل اینکه، هاشمی رفسنجانی در این دیدار، احکام صادر شده برای فتنه گران را "جائرانه" خوانده و گفته بود: من به واسطه زندان در زمان شاه حال شما را درک می کنم.
وی اردیبهشت ماه امسال هم با مجرمان فتنه 88 دیدار و آنان را به استقامت فراخوانده بود
اعضاى خانواده شهید عبدالحسین برونسی و مسئولان ستاد برگزارى یادوارهی این شهید، در اسفندماه سال گذشته(3/12/1388) با رهبر معظم انقلاب دیدار و گفتوگو کردند.
به گزارشرجانیوز، متن بیانات معظمله و حاشیههای این دیدار که به مناسبت هفته دفاع مقدس، منتشر شده به این شرح است:
متن بیانات مقام معظم رهبری در دیدار خانواده شهید عبدالحسین
بسماللَّه الرّحمن الرّحیم
خدا انشاءاللَّه شهید عزیزمان را - مرحوم شهید برونسى را، یا همانطور که عرض کردیم اوستا عبدالحسین برونسى را - رحمت کند. این خیلى براى جامعهى ما و کشور ما و تاریخ ما اهمیت دارد که یک شخص خوانده شدهى به عنوان «اوستا عبدالحسین» - نه دکتر عبدالحسین است، نه به معناى علمى استاد عبدالحسین است؛ بلکه اوستا عبدالحسین است، اهل بنائى و اهل کارِ دستى و اهل شاگردىِ فلان مغازه؛یعنى اوستا عبدالحسین بنا - از لحاظ معرفت و آشنائى با حقایق به جائى میرسد که قبل از پیروزى انقلاب در ظریفترین کارهاى انقلابىِ جوانهایى که در مسائل انقلابى کار میکردند شرکت میکند - البته من از نزدیک در جریان آن کارها نبودم و در آن زمان یادم نمىآید که با این شهید ارتباطى داشته باشم؛ لاکن اطلاع دارم، میدانم، شنیدم و توى کتاب هم خواندم - بعد از انقلاب هم وارد میدان جنگ میشود.
میدانید، در دفاع هشت ساله - در مجموعهى داوطلبان و سپاه و اینها - هیچکس بعنوان فرمانده و رئیس وارد میدان نمیشد؛ همه بر اساس تلاش خودشان به مقامات بالا میرسیدند؛ یعنى یک نفرى وارد میشد، بسیجى معمولى بود؛ بعد مىدیدند آدم قابلى است، میشد فرماندهى دسته یا فرماندهى گروهان، بعد میشد فرماندهى گردان، بعد میشد فرماندهى تیپ، میرفت بالا. مدیریت جنگِ آن زمان هم فقط مدیریت نظامى نبود؛ من چون اوائل کار، مدت کوتاهى از نزدیک کارها را میدیدم، بعد هم که از دور؛ تهران بودیم، لاکن جریانها را میفهمیدم و میدانستم. مدیریت، صرفاً مدیریت نظامى نبود؛ مدیریت سیاسى بود، مدیریت فکرى بود، مدیریت انسانى، ادبى و اخلاقى بود؛ تا کسى این چیزها را نداشت، نمیتوانست مجموعهى زیردست خودش را اداره کند و هدایت بکند. این شهید عزیز وارد میشود؛ نه معلومات دانشگاهى دارد، نه عنوان و تیتر رسمى و دانشگاهى دارد، اما آنچنان در کار مدیریت جنگ پیشرفت میکند که به مقامات عالى میرسد و شخصیت برجستهاى میشود؛ شخصیت جامعالاطرافى که مثلاً فرماندهى تیپ میشود، بعد هم به شهادت میرسد. ایشان اگر چنانچه به شهادت نمیرسید، مقامات خیلى بالاتر - از لحاظ رتبههاى ظاهرى - را هم طى میکرد.
اینها جزو عجایب انقلاب ماست. جزو چیزهاى استثنائى انقلاب ماست که دیگر نظیر ندارد؛ نمیشود هیچ جاى دیگر را با این مقایسه کرد. همانطور که آقاى استاندار خراسان نقل کردند، من از افرادى شنیدم که ایشان در آن وقت، براى مجموعههاى دانشجوئى و دانشگاهى که از مشهد میرفتند آنجا، صحبت میکرد و همه را مجذوب خودش میکرد. خود من هم نظیر این را باز دیده بودم. مرحوم شهید رستمى - که او هم از شهداى خراسان است؛ یک فرد روستائى و به ظاهر عامى - توى جمعى که فرماندهان درجهى یک نشسته بودند و رئیس جمهور وقتِ آن روز هم نشسته بود، آمد صحبت کرد و گزارش میدان جنگ داد، جورى که همهى این فرماندهان رسمىاى که نشسته بودند مبهوت شدند!
استعداد انقلاب براى پرورش شخصیتهاى برجسته و افراد، تا این حد است؛ اینها را نباید دست کم گرفت؛ اینها اهمیت انقلاب و عظمت انقلاب و عمق انقلاب را نشان میدهد. ماها به ظواهر نگاه میکنیم؛ این اعماق را باید دید. وقتى انسان این اعماق را مىبیند، آن وقت افق در مقابل چشمش اصلاً یک چیز دیگرى میشود و این حوادث گوناگونى که پیش مىآید - این مخالفتها، این دشمنیها، این ناخن زدنها و پنجه کشیدنها - دیگر به چشم انسان نمىآید؛ اینها در مقابل آن حرکت عظیمى که دارد انجام میگیرد، چیزهاى کوچکى است. به نظر من شهید برونسى و امثال او را باید نماد یک چنین حقیقتى به حساب آورد؛ حقیقت پرورش انسانهاى بزرگ با معیارهاى الهى و اسلامى، نه با معیارهاى ظاهرى و معمولى. به هر حال هر چه از این بزرگوار و از این بزرگوارها تجلیل بکنید، زیاد نیست و بجاست. انشاءاللَّه امیدواریم که خداوند کمک کند.
خانوادهى محترم شهید برونسى هم خانوادهى بسیار خوبىاند؛ همان روحیهى معنوى و صفا را در این خانواده - در دو سه بارى که از نزدیک باهاشان آشنا شدم - من دیدم. همسر ایشان هم خانم صبور و شکیبائى است که سختیهاى دوران مبارزه و بعد دوران جنگ و اینها را تحمل کرده و این بچهها را بزرگ کرده. ماشاءاللَّه، آدم پنج تا پسر بچهى شیطان را بزرگ کند، چیز کمى نیست. بچههاى شهید برونسى هم قاعدتاً همچین بچههاى نرم و آرامى نیستند، آنها هم همینطور هیجانى هستند؛ اینکه آدم بتواند این بچهها را اینجور بزرگ کند و ماشاءاللَّه به ثمر برساند، خودش خیلى هنر میخواهد. سلام ما را هم به آن خانم برسانید.
حاشیهنگاری از گپ وگفت صمیمانه رهبر انقلاب با خانواده شهید برونسی
برخی از چهرههای فرهنگی و علمی، روشنفکران خارجی، دوستان قدیمی آقا، خانواده شهدا و فرماندهان و نظامیان، در هنگام نماز ظهر و عصر دوشنبههای هر هفته، خود را به بیت رهبری میرسانند، تا قبل و یا بعد از اقامه نماز جماعت، میهمان رهبر انقلاب باشند. گاهی اوقات هم، افراد برای تجدید دیدار و خاطرات، خودشان را به نماز جماعت دوشنبهها میرسانند.
در آخرین روزهای سال هشتاد و هشت، خانواده شهید عبدالحسین برونسی، پیش از اذان ظهر، به بیت رهبری آمدند تا ساعتی با رهبر انقلاب به گفتوگو بنشینند.
چند دقیقه پس از حضور خانواده شهید، رهبر انقلاب وارد اتاق شدند و بعد از سلام و علیک گرم و خوشآمدگویی، دعوت کردند تا مهمانان صحبتهای خود را آغاز کنند. یکی از همراهان خانواده شهید، استاندار خراسان رضوی بود. کنگره بزرگداشت شهید برونسی در اسفندماه در حال برگزاری بود و آقای استاندار، گزارشی اجمالی از این کنگره داد. در ضمن گزارش، آقای استاندار دو خبر سینمایی هم داد: اکران فیلم «به کبودی یاس» که پیرامون زندگی شهید برونسی است و نیز خبر ساخت فیلمی درباره زندگی شهید کاوه.
رهبر انقلاب از فرزندان شهید برونسی خواستند که صحبت کنند. وقتی فرزند ارشد «اوستا عبدالحسین» صحبت میکرد، جلسه از حالت رسمی فاصله گرفت: «هروقت میخواهیم به دیدار شما بیاییم، من خواب شما را میبینم! اینبار هم خواب دیدم که عکس بابا را بر روی سینه گرفتهام و در آغوش شما قرار دارم».
جملات فرزند بزرگ شهید برونسی فضای جلسه را منقلب کرد. رهبر جواب داد که: «اینگونه خوابها را بارها در دیدار با خانواده شهدا و از زبان آنها شنیدهام که حمل بر کرامت بنده میکنند؛ درحالیکه اینگونه خوابها از کرامت و صفای خود خواببیننده است.»
دخترها و عروسهای شهید نیز به رهبرشان معرفی شدند. یکی از فرزندان شهید از آقا خواست تا برای نوه یک ساله «اوستا عبدالحسین» دعا کنند. آقا سراغ نوزاد را گرفتند که معلوم شد، زیر چادر مادرش آرام گرفته است.
پس از پایان سخنان خانواده شهید، چندکلامی هم رهبر انقلاب صحبت کردند. ویژگیهای شهید برونسی از زبان آقا شنیدنی بود: «خیلی برای تاریخ و جامعه ما اهمیت دارد که این شهید که کارش بنّایی بوده، به جایگاهی میرسد که در جنگ با اینکه معلومات دانشگاهی نداشت چنان پیشرفت کند که از یک بسیجی معمولی به مقامات عالی نظامی برسد. مدیریت جنگ تنها نظامی نیست، بلکه فرماندهی جنگ نیاز به مدیریت سیاسی، فکری، انسانی و اخلاقی دارد و این شهید با شخصیت جامعالاطراف خود، از پس آن برآمد.»
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی سیدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی، علاوه بر رعایت حدود بیتالمال که رهبر انقلاب آن را از ویژگیهای مهم شهید برونسی دانستند، به نکته جالب دیگری هم اشاره کردند: «در زمان جنگ تحمیلی شنیدم که وقتی مجموعههای دانشگاهی با شهید برونسی دیدار داشتند، مجذوب صحبتهای او میشدند».
آقا درباره پرورش انسانهای بزرگ، شهید برونسی را مثال زد و گفتند: «شهید برونسی و امثال او باید نماد حقیقتِ پرورش انسانهای بزرگ با معیارهای الهی و اسلامی و نه ظاهری و معمولی باشند.»
رهبر انقلاب از خانواده شهید برونسی تقدیر کردند و در مورد همسر شهید گفتند: «ایشان خیلی صبور هستند. بالأخره اگر کسی بتواند پنج پسربچه را بزرگ کند، خیلی هنر میخواهد!»
دیگر نزدیک اذان بود و آقا بلند شدند برای اقامه نماز. فرزندان شهید دورتا دور آقا را گرفته بودند و با رهبر حرف میزدند. فرزند ارشد شهید برونسی، چفیه آقا را گرفت و در نهایت هم، مهمان کوچک دیدار، نوه یکساله اوستا عبدالحسین برونسی آخرین نفری بود که آقا با نوازش و دعا از او خداحافظی کردند.
85.6 درصد شرکتکنندگان در نظرسنجی شبکه تلویزیونی الجزیره در پاسخ به سئوال این شبکه تلویزیونی موافقت خود با نظر محمود احمدینژاد در خصوص دخالت ایالات متحده در حملات یازدهم سپتامبر را اعلام کردهاند.
به گزارش شبکه ایران، پس از سخنان افشاگرانه رییس جمهور کشورمان در سخنرانی خود در سازمان ملل در خصوص نقش ایالات متحده در حملات یازدهم سپتامبر برخی شبکههای خبری با برگزاری نظرسنجی در این خصوص نظر کاربران خود را جویا شدهاند.
شبکه تلویزیونی الجزیره در وبسایت خود با طرح این سئوال که "آیا شما از نظر محمود احمدینژاد که واشنگتن را به دخالت در حملات یازدهم سپتامبر متهم کرده است، حمایت میکنید؟" از کاربران خود خواسته است که پاسخ این سئوال را با دو گزینه آری و خیر پاسخ دهند.
تا لحظه تنظیم این گزارش که در حدود 10 هزار و 680 نفر در این نظرسنجی شرکت کردهاند، 85.6 درصد شرکتکنندگان پاسخ مثبت به این موضوع داده و نظر رییسجمهور کشورمان در این خصوص را تایید کردهاند.
62 درصد مخاطبان رادیو آلمان هم موافق نظر احمدینژادند
در همین حال بخش فارسی رادیو دویچهوله آلمان در نظرسنجی خود در این خصوص با عنوان "یازدهم سپتامبر چگونه اتفاق افتاد؟" از کاربران خود پرسیده است که: احمدینژاد در سخنرانی اخیر خود در مجمععمومی سازمان ملل متحد، سه احتمال را در مورد واقعهی تروریستی ?? سپتامبر ???? در آمریکا طرح کرد. سخنانی که توسط باراک اوباما، رییسجمهور ایالات متحده آمریکا «انزجارآور و اهانتآمیز» خوانده شد. نظر شما دربارهی این حمله تروریستی چیست؟
این پایگاه اینترنتی در ادامه سه گزینه را مطرح کرده است: 1.این حمله توسط بخشهایی از دولت آمریکا انجام شده است. 2.توسط گروه تروریستی القاعده صورت گرفته است. 3. توسط یک گروه تروریستی با حمایت دولت آمریکا صورت گرفته است.
نتایج این نظرسنجی نیز نشان میدهد که 62.3 درصد کاربران از نظرات محمود احمدینزاد در این خصوص حمایت میکنند و تنها 37.8 درصد شرکت کنندگان بر این باورند که این کار به تنهایی توسط گروه القاعده انجام شده است.
محمود احمدینژاد در سخنان خود در مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره به برخی گمانهزنیها در خصوص نقش ایالات متحده در انجام این حملات پیشنهاد کرد که در خصوص حملات یازدهم سپتامبر گروهی حقیقتیاب تشکیل شود تا بعدها عدهای صحبت کردن درمورد آن را ممنوع نکنند.