طراح «استوکس نت» به مقامات کشورش هشدار داده بود که احتمالا کنترل این ویروس پس از انتشار کار هزینه بر و سختی خواهد بود و ممکن به اطلاعات طبقه بندی شده آمریکا درباره ایران نیز صدمه بزند که البته آنها باوجود این احتمال خطرناک، دستور ساخت را صادر کرده بودند/ البیان هم نوشت: ویروس «استوکس نت» به واژه های نظیر «ایران + اتم»، «ایران + نطنز»، «ایران + بوشهر»، «ایران + احمدی نژاد + نابودی اسرائیل» و... حساسیت داشته و...
سرویس بین الملل ـ یک روزنامه عربی با استناد به خبر روزنامه «هاآرتص» که در سرزمین های اشغالی منتشر می شود، فاش کرد: موساد و «واحد 8200» سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل، موسوم به «امان»، منشا تولیدکننده ویروس مخرب جنگ الکترونیکی علیه تاسیسات اتمی و سیستم های نرم افزاری ایران هستند.
به گزارش «تابناک»، روزنامه «القدس العربی» با انتشار این خبر افزود: آمریکایی ها با هماهنگی رسانه های گروهی اروپا، وظیفه اطلاع رسانی درباره این ویروس را انجام دادند و اسرائیل با تولید این ویروس و ارسال آن بر روی شبکه جهانی اطلاعات، هدف های ایرانی را مورد هجوم قرار دادند.
این روزنامه پیشینه تولید ویروس یادشده را سال 2009 دانسته و می افزاید: طرح اولیه تولید این ویروس را «مائیر داگان»، رئیس موساد، به «بنیامین نتانیاهو» ارائه داد و ضمنا هشدار داده بود که احتمالا کنترل این ویروس پس از انتشار کار هزینه بر و سختی خواهد بود و ممکن است به اطلاعات طبقه بندی شده آمریکا درباره ایران نیز صدمه بزند که «نتانیاهو» با وجود این احتمال خطرناک، دستور حمایت مالی از تولید «استوکس نت» را صادر کرده بود.
«البیان» امارات نیز در خبری که بیشتر ناشی از توهم زایی خبرنگاران این روزنامه مخالف ایران دارد، نوشت: ویروس «استوکس نت» به واژه هایی نظیر «ایران + اتم»، «ایران + اراک»، «ایران + نطنز»، «ایران + بوشهر»،«ایران + مجاهدین + اتم» ، «ایران + احمدی نژاد + نابودی اسرائیل» و واژه هایی از این دست حساسیت داشته و در هر سایت اطلاع رسانی و وبلاگ خبری که این واژه ها وجود داشته باشد نفوذ کرده و بدون اطلاع مدیران سایت این مطالب را استخراج کرده و به تکثیر ناقص آن می پردازد.
پیش از این نیز نشریه بین المللی تخصصی حوزه رایانه به نام «پی سی ورلد» در گزارشی درباره این کرم رایانه ای بیان داشته بود که «استاکس نت» حدود یک سال است که وارد چرخه اینترنتی خود شده است ـ یعنی همزمان با آلوده شدن سیستم های رایانه ای شرکت روسی پیمانکار نیروگاه اتمی بوشهر ـ اما به نوشته این نشریه، نخستین بار در ماه ژوئیه (تیر ماه 1389) این کرم رسما توسط یک موسسه امنیتی در «بلاروس» کشف شد و نام آن در رسانه ها منتشر شد.
کارشناسانی که به بررسی «استاکس نت» پرداخته اند، بر این باورند که این کرم اینترنتی توسط یک مهاجم بسیار پیشرفته و پرتوان و احتمالا توسط یک دولت و برای تخریب هدفی بسیار بزرگ طراحی شده است. البته بیشتر رسانه های بین المللی بر این باورند که به احتمال فراوان این کرم اینترنتی برای مختل کردن فعالیت های نیروگاه اتمی بوشهر و جلوگیری از راه اندازی آن طراحی و به مورد اجرا در آمده است.
میم شین ::: پنج شنبه 89/7/8::: ساعت 11:34 عصر