معاون پژوهش و فناوری اطلاعات دانشگاه باقر العلوم علیه السلام بیان داشت: در مقابل سیاسیون، آموزه «واعدوا لهم ما استطعتم» پیش روی ما است و از آنجا که شیوه آنها خصمانه است، گفتگو بی نتیجه بوده و باید ایستادگی کنیم.
به گزارش واحد خبر دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام به نقل از خبرگزاری رسا ،حجت الاسلام دکتر شمس الله مریجی،با اشاره به شدت گرفتن اسلام هراسی در جهان گفت: واژه اسلام هراسی، خود ایجاد ترس می کند و علمای ادب باید بنشینند و واژگان دیگری برای این معنا جعل کنند زیرا کلمه اسلام هراسی جهت دار و سوال برانگیز است از این رو علمای سیاسی باید بیشتر توجه کرده و در فرهنگ لغات سیاسی، واژه بهتری استخراج کنند.
راهکارهای اسلام هراسی غرب
وی اسلام هراسی را در سه لایه سیاسیون، دانشمندان و توده مردم عنوان کرد و بیان داشت: دشمن در هر یک از این سه دسته برنامه ریزی های جداگانه ای کرده که نوع برخورد ما هم باید متفاوت باشد.
معاون پژوهشی دانشگاه باقر العلوم علیه السلام اذعان داشت: به نظر می رسد اسلام هراسی توسط طبقه اول یعنی سیاسیون دنبال و طرح می شود و چون اسلام با منافع استکباری آنها درتعارض است، اسلام هراسی را در لایه های دیگر جامعه پیگیری می کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام با اشاره به یک قضیه تاریخی گفت: نقل شده در سال 1912 که انگلیسی ها در عراق بودند، روزی فرمانده ای وارد کشور شد و صدای اذان را از مسجد شنید که از آن پرسیده و گفت آیا این برای منافع بریتانیای کبیر ضرر ندارد، که به او جواب دادند، خیر و او گفت: پس بگویید شب و روز اذان بگویند و مردم مشغول باشند.
وی با تاکید بر به خطر افتادن سود جویی کشورهای غربی با توسعه اسلام ناب محمدی، بیان داشت: مستکبران برای نهادینه کردن اسلام هراسی در فضای کلاسیک سعی می کنند تا چهره ای غیر واقعی از اسلام ارائه داده و با تحریف حقایق ذهن ها را به استثمار بکشانند.
معاون پژوهش و فناوری اطلاعات دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام ادامه داد: در اسرائیل موسسه بسیار بزرگی به نام محمد شناسی دائر است که پس از شناخت، مفاهیم وارونه را طراحی می کند و به خورد فضای علمی می دهد.
کارشناس مسائل دینی بیان داشت: از آنجا که طبقه علما و دانشمندان از بین مردم هستند، آموزه های اسلام هراسانه از طریق آنها به جامعه تزریق می شود.
راهکارهای مقابله با اسلام هراسی
استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: در مقابل سیاسیون، آموزه «واعدوا لهم ما استطعتم» پیش روی ما است و از آنجا که شیوه آنها خصمانه است، گفتگو بی نتیجه بوده و باید ایستادگی کنیم.
وی ادامه داد: در مواجهه با دانشمندان و فضای اکادمیک باید با گفت و گو، ارتباطات علمی و مبادلات اکادمیک، نگرش ها را تغییر داد که البته تشنگی نسبت به معارف اسلامی در غرب زیاد است و در سفری که ما به آلمان داشتیم به ما پیشنهاد تفاهم نامه تبادل استاد دادند.
این استاد حوزه و دانشگاه راهکار مبارزه با اسلام هراسی در بین توده مردم را گسترش ارتباطات مردمی عنوان کرد و بیان داشت: گسترش ارتباط از راه توریسم و ایجاد گفت و گوهای فعال ار جمله راهکارهای مناسب است.
میم شین ::: جمعه 89/6/26::: ساعت 4:36 عصر