خبرگزاری فارس: رئیس دبیرخانه خبرگان رهبری گفت: در شخصیت آیتالله مهدوی کنی ذرهای حب دنیا و ریاست وجود ندارد و همچنین ایشان از محبوبیت اجتماعی خاصی بین مردم برخوردار هستند و زندگی ساده متعارف معمولی دارند. به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیتالله محمد یزدی ظهر امروز در حاشیه مراسم معرفی معاون جامعه و نظام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگاران فارس و رسا در سخنانی با اشاره به برگزاری اجلاسیه خبرگان رهبری اظهار داشت: طبق روال معمول برنامههای اجلاس خبرگان تصویب و اجرا میشود.
وی ادامه داد: هیئت رئیسه خبرگان رهبری تاکنون دو جلسه برگزار کرده و برنامهها را تنظیم کرده است و در این اجلاس نیز دو مهمان به سخنرانی خواهند پرداخت و این دو مهمان که از شخصیتهای کشور هستند، مسائل روز و جاری کشور را تبیین خواهند کرد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: در این اجلاسیه پس از قرائت نطق افتتاحیه انتخابات هیئت رئیسه برگزار خواهد شد و با توجه به اینکه دوره هیئت رئیسه قبلی به پایان رسیده است، هیئت رئیسه جدید باید مجددا انتخاب شوند.
وی گفت: با توجه به اهمیت صدق انتخابات در هر مسئولیت بیش از یک نفر کاندیدا میشوند و در دورههای گذشته نیز چنین بوده است.
یزدی اضافه کرد: در این دوره از انتخابات نیز آیتالله مهدوی کنی کاندیدا خواهند شد و احتمالا آقای هاشمی نیز کاندیدا هستند.
وی بیان داشت: تصمیمگیرنده نهایی اعضای خبرگان رهبری هستند و تصمیم نهایی را ایشان اتخاذ خواهند کرد و رایگیری هم به صورت مخفی انجام میشود.
رئیس دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مطرح شدن برخی از سخنان در خصوص نظر رهبری درباره اجلاسیه خبرگان بیان داشت: با یک واسطه از رهبری نقل میکنم که ایشان گفتهاند که نظر اثبات و نفی ندارند.
وی ادامه داد: در جلسهای که کمیسیون تحقیق خبرگان خدمت مقام معظم رهبری رسیده بودیم ایشان درباره انتخابات خبرگان مطلبی را مطرح نکردند و روال نیز همین است.
یزدی ادامه داد: آیتالله مهدوی کنی از شخصیتهای شناخته شده کشور هستند که قبل از انقلاب تلاشهای بسیاری در پیروزی نهضت داشتند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در بخشهای مختلف خدمات ارزندهای را به انقلاب ارائه کردند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به مسئولیت حساس و خطیر آیتالله مهدوی کنی در وزارت کشور در دوره بسیار حساس بیان داشت: ایشان در جلسه سه نفره که امام تربیت داده بودند، نماینده امام راحل بودند، من از طرف سه قوه و مرحوم اشراقی نیز از طرف دولت در این جلسات شرکت میکردند.
وی با اشاره به فعالیتهای حوزوی آیتالله مهدوی کنی اضافه کرد: ایشان مسئولیت اداره مدرسه مروی را عهده دار هستند و در آنجا جلسه درس خارج نیز داشتند و جلسات علمی آیتالله مهدوی کنی کاملا شناخته شده است.
آیتالله یزدی گفت: البته ریاست جامعه روحانیت مبارز نیز به عهده ایشان است و ایشان با فراز و نشیبهایی که این جامعه داشته است به خوبی توانستهاند مدیریت کنند.
وی با بیان اینکه شخصیت آیتالله مهدوی شناخته شده است و نیازی به معرفی ندارد، یادآور داشت: من در طول مسئولیتها همکاریهایی که با ایشان داشتم از خصایص اخلاقی و روحی ایشان مطلع هستم.
عضو خبرگان رهبری بیان داشت: در شخصیت آیتالله مهدوی کنی ذرهای حب دنیا و ریاست وجود ندارد و همچنین ایشان از محبوبیت اجتماعی خاصی بین مردم برخوردار هستند و زندگی ساده متعارف معمولی دارند.
شبکه ایران:پس از اتمام بحث قمار و غنا، درس خارج فقه رهبر معظم انقلاب از اوایل اسفندماه سال جاری به مبحث "کذب" اختصاص پیدا کرده است.
از انجا که موضوع درس از کتاب مکاسب محرّمه شیخ انصاری انتخاب شده است بعد از مشخص شدن انواع کذب، آنگاه حلیت یا حرمت هرگونه کسب درآمد از این طریق بررسی می شود.
در اثنای این بحث فقهی درباره حرمت تکسب از راه بیان دروغ، رهبر معظم انقلاب به رواج کسب درآمد از طریق دروغگویی در روزگار کنونی اشاره کردند و فرمودند: در این دوران هستند کسانی که پول می گیرند تا دروغی را در وبلاگ یا سایت قرار دهند یا از طریق نگارش یا انتشار مقاله، دروغی را به کسی نسبت بدهند.
پس از بررسی و تبیین موضوع، معظم له حکم عقلی "کذب" را تبیین کردند و سپس با بیان علل حکم عقل به حرمت تکسب از راه کذب که شامل موارد متعددی چون ایجاد تأثیر منفی بر جامعه و حاکمیت جو بی اعتمادی و... می شود، شاهد مثال خود را در این باره از وقایع سال گذشته آوردند و فرمودند: مشاهده کردید که بعضی با بیان یک مسأله کذب در جامعه فتنهای ایجاد کردند.
در ادامه یکی از شاگردان درس خارج فقه، ادعای کذب تقلب و نتیجه آن یعنی فتنه اخیر را از سوی کسانی دانست که "عقلای قوم" به حساب می آمدند و افزود: با توجه به این مساله شاید بشود گفت که عقل، حکم به حرمت کذب نمی دهد چون این افراد (که با ادعای کذب خود باعث فتنه اخیر شدند) نیز از عقلای قوم به شمار می آمدند!
رهبر معظم انقلاب در پاسخ فرمودند: اینگونه نیست که اگر عقل به چیزی حکم کرد،خود شخص حتماً در همه حالات به آن ملتزم باشد، بلکه ممکن است بنا به دلایل دیگری، فرد حتی خلاف حکم عقلش عمل کند.
منبع : رجانیوز
خبرگزاری فارس: بر اساس نظرسنجی یک مؤسسه بینالمللی اکثر مردم ایران با برخورد قاطع با معارضان موافق هستند. به گزارش فارس، مؤسسه صلح بینالملل به همراه مرکز تحقیقاتی "چارنی " در دسامبر سال 2010 گزارشی را درباره دیدگاه مردم ایران نسبت به خارجیها، برنامه هستهای و موضوعات داخلی انجام داد. این نظرسنجی از 702 ایرانی و از طریق تلفن انجام شد و حاشیه خطایی 3.5 درصدی برای آن درنظر گرفته شده است. منبع : فارس
* فقط 16 درصد مردم ایران عملکرد دولت را ضعیف ارزیابی کردند
بر اساس این نظرسنجی هنگامی که از پرسششوندگان خواسته شد تا عملکرد دولت ایران را ارزیابی کنند، فقط 16 درصد عملکرد دولت را ضعیف ارزیابی کرده و بقیه پرسششوندگان عملکرد دولت را معتدل، خوب یا عالی توصیف کردهاند.
* 60 درصد مردم ایران امید زیادی به آینده دارند
در این نظرسنجی از مخاطبان پرسیده شده که آیا آنها فرصتهای واقعی برای بهبود زندگی خود دارند که 54 درصد جواب مثبت داده و 38 درصد جواب منفی دادند و بقیه نیز جوابی در این زمینه ندادند. همچنین 60 درصد از پرسششوندگان اعلام کردهاند که امید زیادی به آینده دارند.
* 87 درصد ایرانیان دیدگاهی منفی نسبت به آمریکا دارند
در این نظرسنجی به وضوح احساسات ضدآمریکایی مردم ایران نمایان شده است. بر اساس نتایج این نظرسنجی حدود 87 درصد شرکتکنندگان در این نظرسنجی نظری منفی نسبت به آمریکا داشته و 55 درصد نیز دیدگاهی نامساعد در قبال اروپاییها دارند.
* آمریکا بزرگترین تهدید برای مردم ایران بهشمار میآید
نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که مردم ایران آمریکا را بزرگترین تهدید برای خود در منطقه میدانند. 68 درصد از پرسششوندگان گفتهاند که آمریکا بزرگترین تهدید برای ایران در منطقه است.
در این نظرسنجی درباره دیدگاه مردم ایران در قبال حمایت از حماس و حزبالله لبنان نیز پرسیده شده است که 68 درصد با حمایت کامل ایران از حماس و حزبالله موافقند.
* 71 درصد مردم ایران از توسعه برنامه هستهای حمایت میکنند
نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که اکثریت مردم ایران با توسعه برنامه هستهای و حتی دستیابی به تسلیحات اتمی موافقند. بر اساس نتایج حاصل شده از این نظرسنجی، حدود 71 درصد از پرسششوندگان گفتهاند که از توسعه برنامه هستهای و دستیابی به این تسلیحات حمایت میکنند. همچنین این نظرسنجی نشان میدهد که موسوی و کروبی مقبولیتی 25 تا 35 درصدی میان مردم برخوردارند.
* بیشتر مردم ایران موافق برخورد قاطع با معارضان هستند
این نظرسنجی از پرسششوندگان پرسیده است که در انتخابات ژوئن سال 2009 به چهکسی رأی دادهاند که 60 درصد از پرسششوندگان اعلام کردند که به احمدینژاد رأی دادهاند.
نظرسنجی این موسسه بینالمللی نشان میدهد که بیشتر مردم ایران با برخورد قاطع با معارضان موافق هستند. 59 درصد از پرسششوندگان گفتهاند که برخورد سخت با معارضان بعد از انتخابات سال 2009 صحیح بوده و 19 درصد نیز مخالف این برخورد بودهاند. 10 درصد نیز از پاسخ به این سؤال امتناع کردند و 12 درصد نیز پاسخ دادند که نمیدانند.
به گزارش مشرق به نقل از شبکه ایران، «عطاءالله مهاجرانی» در این جلسه که در یکی از دانشگاههای انگلیس برگزار شد، تمامی تحلیلهای رسانههای ضدانقلاب مبنی بر شباهت وضعیت ایران و مصر را رد کرد و آن را نشانه توهم این افراد دانست.
مهاجرانی برای اثبات سخنان خود، به ارائه تفاوتهای نظام جمهوری اسلامی ایران و رژیم دیکتاتوری مصر پرداخت که در حین آن به دو موضوع جالب هم اذعان کرد.
استقلال بینظیر جمهوری اسلامی در کنار پاکدستی رهبر آن
وزیر ارشاد دولت اصلاحات با بیان اینکه «نمیشود شرایط ایران را مصری کرد»، وابستگی تام و تمام حسنی مبارک به غرب را یکی از تفاوتهای بنیادین این کشور با ایران ارزیابی و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران استقلال بینظیری در عدم هرگونه وابستگی به غرب و شرق دارد.
رئیس حلقه لندن هم در جریان حوادث سال گذشته به همراه افرادی مانند محسن کدیور، عبدالکریم سروش و اکبر گنجی، خود را یاران وفادار میرحسین موسوی در ادامه حرکت آشوبهای خیابانی نامیده بود، در دومین اعتراف خود به بررسی وضعیت فساد اقتصادی در خاندان مبارک در مصر پرداخت و آن را یک تفاوت آشکار میان ایران و مصر عنوان کرد.
مهاجرانی با مقایسه وضعیت مسئولان ارشد ایران با مصر، درباره وضعیت زندگی و فعالیتهای اقتصادی رهبر معظم انقلاب اذعان کرده است که «من آیتالله خامنهای را خوب میشناسم و میدانم که در تمام کارنامه اقتصادی خود و اقوامش، نقطه سیاه که هیچ، حتی یک نقطه خاکستری هم نمیتوان یافت.»
منبع : مشرق
سوال:
خواهشمند است نظر مبارک خود را در خصوص شرایط طلبگی مخصوصاً جهت طلاب جدیدالورود بیان فرمائید.
بسمهتعالی
طلبگی کار مقدّسی است بلکه مقدّس تر از آن نداریم، ولی شرائط لازمی دارد.
1-استعداد مناسب «حداقل متوسط و فوق متوسط»
2- اهتمام جدی ورغبت به کار.
3- سلامت و نشاط جسمی و روحی.
4- رضایت پدر و مادر.
5- وارد شدن به حوزه به قصد شناخت صحیح و تبیین و ترویج دین اسلام و نه برای چیز دیگری نظیر استفاده کردن از امکانات یا تشخّصهای حوزوی.
6- عمل بر طبق برنامهها و قوانین حوزهها و اجرای آن ضوابط به طور دقیق.
7- انضباط کاری و نظم در وقت به طور دقیق.
8- مراعات جدی از رفیق، و پرهیز از رفیق بد و انتخاب رفیق خوب.
9- خوب درس خواندن به طوری که معدلها قریب به 20 باشد.
10- مراعات کامل تقوای الهی، یعنی اهمیت به واجبات مخصوصاً نماز اول وقت، اهمیت به مستحبات مخصوصاً نماز جماعت، انس با قرآن، انس با دعا و توسل مخصوصاً توسل به حضرت ولیعصر«عجل الله فرجهالشریف» و همچنین اهمیت به اجتناب از گناه تا اینکه به مرور زمان روح خداترسی در عمق جان، حکم فرما شود. و این امر دهم اهمّ امور است.
«تلک عشرةٌ کامله»
مطرح شدن موضوع دادن پناهندگی به سران فتنه ایران، این واقعیت را آشکار کرده است که برای کاخ سفید اهمیت افرادی چون موسوی و کروبی که همراهی ویژهای با سیاستهای ضد ایرانی آمریکا داشتهاند، بسیار بیشتر از متحدان دیروز آمریکاست. این در حالیست که متحدان کاخ سفید در کشورهایشان منفور مردماند.
به گزارش شبکه ایران، روزنامه آمریکایی والاستریت ژورنال در گزارشی ضمن اذعان به بیتاثیری تحریمها بر مواضع جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ایستادگی بر حقوق حقه ملت ایران، خواستار سرمایهگذاری هر چه بیشتر غرب بر اپوزیسیون جمهوری اسلامی ایران شد.
این نشریه آمریکایی که وابسته به یک نهاد اقتصادی سرمایهداری است که این روزها با اعتراضات گسترده مردمی مواجه شده است، خواستار آن شد تا غرب به رهبری آمریکا با ایجاد و تقویت تلویزیونهای فارسیزبان و کمک به دور زدن فیلترینگ اینترنت در ایران، به جریان مخالف با نظام جمهوری اسلامی ایران کمک کند.
والاستریت ژورنال همچنین در پیشنهادی عجیب خواستار آن شد که غرب به فرار رهبران اپوزیسیون از ایران کمک کرده و از دولت آمریکا خواست تا به آنان پناهندگی دهد!
گفتنی است غرب مدتهاست که به پایگاهی برای گروههای مخالف جمهوری اسلامی ایران از جمله برخی گروههای تروریستی شده است.
به عقیده کارشناسان در حالی که آمریکا در وضعیت فعلی فضای بین الملل حاضر نشد به متحدان دیرین خود چون حسنی مبارک و بن علی پناهندگی دهد، مطرح شدن موضوع پناهندگی دادن به سران فتنه ایران، واقعیت قابل تاملی را آشکار کرده است.
این موضوع یک واقعیت را آشکار میکند که برای کاخ سفید اهمیت افرادی چون موسوی و کروبی که همراهی ویژهای با سیاستهای ضد ایرانی آمریکا داشتهاند، بسیار بیشتر از متحدان دیروز آمریکاست. این در حالیست که متحدان کاخ سفید در کشورهایشان منفور مردماند
منبع : رجانیوز
خبرگزاری فارس: شایعه سفر شاه اردن به ایران واکنش های زیادی به دنبال داشته و اکنون این سئوال برای بسیاری از مخاطبان وجود دارد که ملک عبدالله دوم کیست؟ به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، به نقل از جوان آنلاین، ملک عبدالله، در تاریخ 30 ژانویه سال 1962 میلادی به دنیا آمد. عبدالله دوم فرزند ملک حسین پادشاه اردن و آنتونیت آوریل گاردنر می باشد. مادر ملک عبدالله که نام اصلی آن آنتونیت گاردنر می باشد، در کشور اردن با نام مستعار شاهزاده مونا الحسین شناخته می شود.
خانم گاردنر دختر یک افسر انگلیسی بود که در جریان فیلمبرداری فیلم " لورنس عربستان " که بخش هایی از آن در کشور اردن فیلمبرداری شده بود، با ملک حسین آشنا شد که این آشنایی منجر به ازدواج وی با ملک حسین گشت.
به نوشته وعده صادق ، نحوه ی تولد عبدالله و اینکه مادر او زنی انگلیسی است، همواره یکی از نکات بحث برانگیز درباره ی پادشاهی وی بوده است؛ چرا که به نظر تعدادی از صاحب نظران و حتی افراد عادی، ملک عبدالله به دلیل نژاد دورگه ی عربی - انگلیسی، حافظ منافع بریتانیا و سایر دول غربی در منطقه می باشد. عبدالله دوم پس از گذراندن دوران ابتدائی در اردن، برای تحصیل به انگلستان رفت و پس از آن دوران دبیرستان خود را در آمریکا گذارند و در نهایت تحصیلات خود را در دانشکده ی پمبورک آکسفورد به پایان رساند.
وی در سال 1980 به عوان دانشجوی دانشگاه افسری سلطنتی سند هرست وارد این دانشکده شد؛ عبدالله سپس به درجه ی ستوان دوم سواره نظام سلطنتی انگلیس نایل گشت و پس از آن، درجات نظامی خود را در ارتش انگلستان ارتقاء داد؛ این امر تا آنجا رسید که وی در نهایت به مقام سرهنگی و جانشین فرمانده ی سواره نظام سلطنتی انگلستان که یک هنگ زرهی است، رسید. در عرصه ی تحصیلات سیاسی نیز وی در دانشکده ی روابط بین الملل ادموند ای. والش دانشگاه جرج تون انگلستان تحصیل کرده و با درجه ی کارشناسی ارشد از آنجا فارغ التحصیل شده است.
عبدالله با رانی الیاسین متولد کویت و شهروند فلسطین که اصلیت اردنی دارد و اکنون ملکه رانی عبدالله نامیده می شود، ازدواج کرده و از او صاحب 4 فرزند می باشد.(42) نحوه ی به حکومت رسیدن عبدالله نیز بسیار جالب و بحث برانگیز بوده است. زیرا در آخرین سالهای زندگی ملک حسین پادشاه سابق اردن و در هنگامی که ملک حسین آخرین روزهای زندگی اش را سپری می کرد و با سرطان دست و پنجه نرم می نمود، یک خبر جهان عرب را شگفت زده کرد. این خبر چنین بود: شاهزاده حسن برادر ملک حسین که سالهای زیادی مقام ولیعهدی اردن را در اختیار داشت، در تاریخ 24 ژانویه سال 1999 میلادی از سمتش برکنار شد و شاهزاده عبدالله بن حسین (عبدالله دوم) به جای وی منصوب گشت.عجیب اینکه دو هفته بعد ملک حسین فوت کرد و عبدالله به پادشاهی رسید.
این تغییر و تحول ناگهانی در صحنه ی سیاسی کشور اردن، به مذاق اردنی ها خوش نیامد. چرا که این تغییر ساختار سیاسی در اردن به وضوح حکایت از دسیسه های پنهانی انگلستان و آمریکا در به قدرت رساندن عبدالله دوم داشت. زیرا عبدالله مادری انگلیسی داشت و به حکومت رسیدن وی در اردن، از دید آنان به مثابه نمایندگی وی ازطرف دولت انگلستان در منطقه بود. البته این دیدگاه مردم اردن کاملاً صحیح بوده و ملک عبدالله نیز عملاً به جدی ترین متحد غرب در سرزمین های عربی تبدیل گشته است. در مورد جانشین ملک عبدالله نیز باید بگوییم که وی تا قبل از سال 2004 میلادی، برادر ناتنی خود شاهزاده حمزه را به این امر گماشته بود، اما از آن سال به بعد، اردن فاقد ولیعهد می باشد که البته بسیاری از صاحبنظران معتقدند عبدالله قصد دارد پسرش شاهزاده حسین را در آینده ای نزدیک به این مقام منسوب کند.
متحد غرب ،هم پیمان اسرائیل
عبدالله در حال حاضر نزدیک ترین متحد کشورهای غربی در منطقه بوده و سازشکارترین دولت عربی در مواجه با اسراییل می باشد. فضاحت اعمال او تا بدانجا است که حتی بسیاری از اعراب ساکن سایر کشورها نیز او را به عنوان عامل انگلیس و آمریکا می شناسند و برای او ارزشی قایل نمی شوند.
ملک عبدالله پادشاه اردن طی اظهارات خود از اینکه دولت شیعی در عراق به روی کارآمده است، اظهار نگرانی کرده و آن را در راستای تشکیل هلالی از سرزمینهای شیعه اعم از ایران، بخش اعظم عراق، بخشهایی از سوریه، لبنان و مناطق نفت خیز عربستان دانست. این سخنان ملک عبدالله نشان از کینه ی وی نسبت به شیعیان داشته و در حالی که هر روزه شیعیان بسیاری در عراق و نقاط دیگر جهان توسط گروههای تکفیری به شهادت می رسند، سخن او تلاشی در جهت آسیب بیشتر به شیعیان می باشد.
عبدالله دوم و تز شیعه هراسی
بعد از بیان عبارت " هلال شیعی " توسط ملک عبدالله اردن، بسیاری از رهبران منطقه نیز از سخنان وی استقبال کرده و بیش از پیش به ایراد اتهام علیه شیعیان مبادرت ورزیدند. دامنه ی این سخنان حتی از منطقه فراتر رفته و عبارت مذکور مورد پسند آمریکاییها و اروپاییها نیز قرار گرفت و آنها از این مسئله به عنوان ابزاری در جهت آزار شیعیان استفاده کردند.
متأسفانه رسانه های کشور ما گوینده ی اصلی این سخن را فراموش کردند و امروزه نیز اردن در سکوت خبری به سر می برد؛ حال آنکه این کشور مرکز بسیاری از فتنه های منطقه می باشد. ترور " شهید مغنیه " نیز که با همکاری عوامل اطلاعاتی اردن، عربستان، موساد و سیا شکل گرفت، خبر از اعمال شیطانی دولتمردان اردن علیه شیعیان می دهد. همچینین اردن هر از چند گاهی به عنوان کشور حد واسط برای فرستادن گروههای مخالف حزب الله لبنان به اسرائیل عمل کرده و احتمالاً نقش واسطه را بین اسراییل و گروههای مخالف حزب الله بازی می کند.
کشور اردن از دیرباز دشمنی آشکاری با کشور عزیزمان ایران نیز داشته است. هموطنان عزیزمان فراموش نمی کنند که پدر ملک عبدالله یعنی ملک حسین در روزهای آغازین جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، دست در دست صدام ملعون، گلوله ی توپی رابه سمت کشورمان شلیک کردند. در آن زمان اردن به عنوان اولین کشور عربی و به نمایندگی از سایر اعراب حمایت خود را از کشتار مردم مظلوم و بی دفاع کشورمان توسط ارتش بعثی اعلام کرد.
از زمان روی کار آمدن ملک عبدالله نیز هر از چندگاهی خبرهایی از دسیسه ی این پادشاه علیه جمهوری اسلامی ایران به گوش می رسد. حمایت عبدالله دوم از منافقین، پناه دادن و حمایت از خانواده ی صدام،استفاده از عبارت " هلال شیعی " و متهم کردن ایران به استفاده از این هلال برای قدرت طلبی، از جمله مهمترین اقداماتی است که عبدالله دوم علیه ایران عزیز انجام داده است.
خبرگزاری فارس: مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: جریان ضدانقلاب مأموریت دارد جراحت دل آمریکا را مرهم بگذارد و برای این کار دستمزد دریافت میکند. به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، محمدحسین صفارهرندی در همایش به سوی فردا در مسجد امام مجتبی علیه السّلام این شهر اظهار داشت: بین جنگ نرم و وقایعی که در منطقه در حال وقوع است، ارتباط نزدیکی وجود دارد. منبع : فارس
وی ادامه داد: دشمن در جنگ نرم میخواهد فکر و ذهن مردم را تسخیر کند و برای این امر از تکنیک و سرمایه سنگین در حوزه رسانه استفاده میکند.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در دفاع مقدس یاد گرفتیم بهترین دفاع حمله است و در نبرد نرم نیز برتری از طریق فعال بودن امکانپذیر است.
صفارهرندی ویژگی جنگ نرم را انجام عملیات برای تصرف عقل و دل طرف مقابل عنوان کرد و افزود: دشمن در جنگ نرم از راه تهدید و تطمیع وارد نمیشود.
وی تصریح کرد: اثرگذاری در جنگ نرم بر دلها و اندیشهها آنقدر هنرمندانه انجام میشود که فرد با رغبت خود را تسلیم میکند و گمان نمیبرد که گول خورده است.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به انواع استعمار اشاره کرد و گفت: در دوران مختلف استعمار کهنه و استعمار نو وجود داشته و در حال حاضر استعمار فرانو به وجود آمده است.
صفارهرندی بیان داشت: دشمن در ابتدای انقلاب اسلامی متوجه شده بود با پدیدهای مواجه است که اگر جلوی آن را نگیرد دیگر کشورها را فرامیگیرد.
وی با بیان اینکه در دفاع مقدس استعدادهای انقلاب پرورانده شد، اضافه کرد: پیام انقلاب اسلامی در دفاع مقدس به دنیا ارسال شد و دشمن فهمید جنگ تأثیری در مهار انقلاب اسلامی نداشته است.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طراحی ایجاد گروههای القاعده و طالبان را برای مقابله با انقلاب اسلامی بیان کرد و افزود: دشمن در این مرحله به صورت رسمی جنگ نرم را با انقلاب اسلامی آغاز کرد.
صفارهرندی با اشاره به اینکه تلاش دشمن ایجاد ضدقدرت نرم در جمهوری اسلامی بود، اظهار داشت: دشمن در این مرحله نفوذ نیروهای خود را به بدنه نظام آغاز کرد.
وی زیر سؤال بردن اندیشههای اسلامی صحیح امام(ره) را از دیگر راههای مقابله دشمن با نظام اعلام و تصریح کرد: نقد اندیشه امام(ره) در دانشگاهها و حوزهها را مطرح کردند و در حوزه فرهنگ نیز تحولاتی آغاز شد.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تحولات اخیر در کشورهای اسلامی و منطقه اشاره کرد و بیان داشت: برای صدور انقلاب اسلامی کاری انجام ندادیم اما پیام انقلاب آنقدر زیاد بود که کمکاریهای دیپلماتهای ما را جبران کرد.
صفارهرندی با بیان اینکه در حال حاضر در مصر تحریکشده علیه امام(ره) نسلی پرورش یافته که دلش نسبت به ایران بسیار نرم است، افزود: مردم مصر تمام خبرهای ما را پیگیری میکنند و برای ایران دغدغه دارند.
وی ادامه داد: وقتی در میدان تحریر مصر جمعیت موج میزد و مردم مطالبات خود را مطرح میکردند، غربیها میدانستند این امر ظاهر قضیه است و با نشستن غبارها مصر به ایران میپیوندد و جنگ نرم انقلاب اسلامی جواب داده است.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه قیام ملتهای مسلمان تنها در یک کشور محصور نمیماند، خاطرنشان کرد: در کشورهای یمن، بحرین و اردن نیز اتفاقهای شیرینی در حال وقوع است که انتظار آن را میکشیدیم.
صفارهرندی با اشاره به اینکه جریان ضدانقلاب مأموریت دارد جراحت دل آمریکا را مرهم بگذارد، اظهار داشت: برای این امر دستمزد دریافت میکنند، سفارش کار میگیرند و پیشتاز آنها منافقین هستند.
وی اضافه کرد: زمانی که رژیم صهیونیستی متوجه کشورهای منطقه بود، برخی در داخل به دنبال کسانی بودند که حتی برای دو ساعت هم شده در خیابانها تجمع کنند و آن را به مردم دیگر کشورها نشان دهند، منتهی نتوانستند جمعیتی را فراهم کنند.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: کسانی که ادعا میکنند مردم تونس و مصر بنعلی و حسنی مبارک را با دنبالهروی از جنبش سبز در مدت 22 روز و یک ماه از مسند قدرت کنار زدهاند، خودشان پس از این همه مدت حتی نتوانستند یک کوچه را هم آزاد کنند.
صفارهرندی عنوان داشت: این افراد بیبتههایی هستند که آمادگی یک تلنگر خوردن را نیز ندارند.
وی وجه مشترک مردم شمال آفریقا و ایران را دوست داشتن اولیای خدا و محبت اهل بیت علیهم السّلام توصیف کرد و گفت: امام(ره) به ما سفارش میکردند شعار مرگ بر آمریکا را ترک نکنید.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: اگر انتخابات در کشورهای منطقه حتی به سبک دموکراتیک غربی نیز برگزار شود، کسانی به مصادر امور راه پیدا میکنند که دلهای آنها با جمهوری اسلامی رفیق است.
نمایده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران با بیان اینکه در وصیتنامه حتی یک شهید دفاع از تخت جمشید و ایران منهای اسلام مطرح نشده است، گفت: مطرح کردن ملی گرایی و آثار شاهنشاهی در تعارض با خاستگاه اصلی انقلاب است.
به گزارش مهر، حجت الاسلام رحیمیان نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به سالگرد تاسیس بنیاد شهید و امور مستضعفان، تاسیس بنیاد شهید را یکی از کرامات و آینده نگریهای برجسته حضرت امام(ره) خواند وگفت: امام راحل در پرتو احیای اسلام ناب فرهنگ شهادت را هم در جامعه ما احیا کرد. فرهنگی که منشاء پیروزی انقلاب و بقای نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
وی گفت: اگر شهدای صدر اسلام نبودند اسلام قوام نمییافت. اگر شهدای کربلا نبودند اسلام تدوام نمییافت و اگر شهدای انقلاب نبودند انقلاب به پیروزی نمیرسید و اگر شهدای دفاع مقدس نبودند امروز در صحنه گیتی جایی به نام جمهوری اسلامی نداشتیم.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند شهدا مظهر قدرت ایران هستند. 220 هزار شهید دفاع مقدس امروز زندهاند ومدافع این نظام و انقلاب هستند.
وی گفت: نظام و انقلابی که 220 هزار شهید خونشان برای آن ریخته شده است امکان ندارد تضعیف شود و از بین برود.
رحیمیان خاطرنشان کرد: هنوز پس از بیست و چند سال از پایان دفاع مقدس میگذرد گاهی در آمار شهدا اشتباه میشود. ما مجموعاً 220 هزار شهید انقلاب و دفاع مقدس و حوادث جنبی آثار فتنههای داخلی داشتهایم. حدود 400 هزار نفر جانباز و 42 هزار آزاده داشتهایم.
رحیمیان تصریح کرد: در میان اقشار مردم هم دانشجویان و دانشگاهیان 33 برابر میانگین جامعه به شهادت رسیدند. البته عدد مطلق دانشآموزان بسیار بیشتر است. بالاترین درصد شهدای ما شهدای روحانیت هستند. روحانیت 12 برابر میانگین جامعه شهید شدند و 6 برابر میانگین جامه شهید دادند. یعنی خودشان به جبهه رفتند و از فرمانده لشگر تا پایینترین ردههای مسئولیتهای جنگ انواع مسئولیتها را در جنگ داشتند.
وی افزود: آنها که شهید دادند یعنی فرزندشان به جبهه رفت و 6 برابر میانگین جامعه فرزندان روحانیت شهید شدند. در میان استانها، شهرهای مختلف رتبه بندی شده است و اصفهان، قم و سمنان در رتبه اول در شهات هستند.
وی گفت: در یک تحقیق و پژوهش روی وصیتنامه شهدا خالصترین و نابترین کلمات در وصیتنامه آنان است. در موضوع انگیزه خاستگاه حرکت شهدا، میبینیم همه شهدا به طور میانگین 4 بار در هر وصیتنامه الهام گیری از مکتب عاشورای کربلا را مطرح کردهاند و در 100 درصد وصیتنامه شهدا هدف و انگیزه آنها دفاع از اسلام وجمهوری اسلامی بیان شده است. حتی در یک وصیتنامه دفاع از تخت جمشید و ایران منهای اسلام مطرح نشده است. همه چیز متمرکز روی اسلام است خاستگاه اسلام و هدف اسلام است.
نماینده ولی فقطه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت:عموم شهدا نزدیک به صد درصد شهدای ما آنها که از روی اختیار مسیر شهادت را انتخاب کردند از مسیر مسجد و نماز جماعت و جمعه عبور کردند.
وی گفت: شهدایی که توصیه به نماز کردند بعضاً 4 بار در وصیتنامه خود تاکید بر حضور در نماز جمعه داشتهاند. اگر بخواهیم فرهنگ شهادت را در جامعه احیا کنیم نقطههای اصلی چیست؟ نقش روحانیت مهم است. روحانیت خود پیشگام در ایثارگری و فداکاری هستند. مسجد به عنوان خاستگاه و پایگاه اصلی اسلام و فرهنگ شهادت است پس تقویت این پایگاه یکی از مهمترین رسالت جامعه اسلامی است.
رحیمیان خاطرنشان کرد: بهترین پایگاه فرهنگ شهادت نماز جماعت، نماز جمعه و قرآن و ولایت و مکتب عاشورا است.
وی گفت: تفاوت بین شهید و مقتول فتنه و سرباز صدام یا سرباز آمریکا است او در جهت اطاعت امر طاغوت میآید و کشته میشود در نهایت در جهنم است اما شهادت آنجا شکل میگیرد که با اذن ولی امر نایب امام زمان و در جهت دفاع از نظام اسلام این دفاع انجام گیرد.
وی افزود: دشمن بهتر از ما دریافته است که دو عامل موجب بقا و دوام نظام ما است. یکی ولایت و دیگری شهادت. لذا تمام تلاش را روی ضربه زدن به این دوعنصر کرده است.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید تصریح کرد: پیوند باولایت و همه ارزشهای الهی، نماز، مسجد، قرآن،اهل بیت، مکتب عاشورا و کربلا، خاستگاههایی است که کمین کرده این پایگاهها را در شبیخون خود بزند و جوانان را از سبک بال شدن برای پرواز به همراه شهادت آنها را در منجلاب شهوت پرشمار فساد و خودپرستی سوق دهد. دشمن از انواع ابزارها بهره میگیرد اینکه عوامل دیگری را در کنار خدا، اسلام و قرآن ارزشهای الهی که امام زنده کرد، مسایل دیگری را در عرض و تعارض آن احیا کنند، در جهت تضعیف فرهنگ شهادت است.
وی با انتقام از مطرح کردن ملی گرایی، نمادهای ملی گرایی و آثار ستمشاهی دوران گذشته که به گفته وی رگههایش را در جای جای جامعه میبینیم، گفت: درمیدانی شاهد هستیم که سرستونهای تخت جمشید را با پول بیتالمال احیا میکنند نامها و آثار آنها را احیا میکنند، انیها هم در تعارض قراردادن محورهایی است که هدفش تضعیف خاستگاههای اصلی انقلاب است.
وی ادامه داد: امام و انقلاب ایران آثار شاهنشاهان را محو کرد و احساس ننگ و نفرت بر آنها پیدا کرد تا اسلام این دین الهی را جایگزین کند احیای این نمادها در تعارض با اسلام است. اینکه در عرصه هنری و سینما، سازمان یافته و حساب شده با با اینکه میدانند این فیلمها بیننده چندانی ندارند و فروش ندارد اما تعهد دارند فیلمهایی بسازند و اجازه اکران بگیرند که در جهت ضدیت ارزشهای الهی، اباهه گری و ترویج فرهنگ منکرات و شکستن حریمهای ملت است.
رحیمیان گفت: ساخت فیلمهایی که دفاع مقدس را با صراحت زیر سئوال میبرد کاری که کشورهای مادی گرا هم که عظمتی برای شهادت قائل نیستند اما به ایثارگری برای دوام خود احترام میگذارند، در هیچ کجا حتی در نظامهای مادیگرا نمونه ندارد. بعد از رحلت حضرت امام(ره) تمام تمرکز آنها روی جنگ نرم متمرکز شد با روشهای شیطنت آمیزی که هدفشان زدن پایگاههای انقلاب اسلامی بود با این هدف که جوانان و جامعه ما را از اعتقاد به مبداء و معاد و ولایت و امامت نهی کنند. تمرکز کردند روی تضعیف فرهنگ شهادت که خاستگاههای فرهنگ شهادت را نشانه گرفتند.
وی ادامه داد: اگر ولایت نبود امام نبود فرهنگ شهادت احیا نمیشد. تمرکز دشمنان روی زدن خیمه اصلینظام و انقلاب اسلامی بوده است. اما ملت ایران و فرزندان شهر در حمایت از خاستگاه اصلی انقلاب یعنی ولایت فقیه که تجسم دارد در وجود آیتالله خامنهای ایستادهاند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران خطاب به ملت ایران تاکید کرد: همین پایداری شما است که باعث صدور انقلاب پایداری و بیداری ملتها شده است و در روزهای دیگر و آینده دور و نزدیک شاهد خواهیم بود که دنیای که تحت جباریت ستمگران بود انشاءالله گام به گام به طرف بیداری و آزادی و پیوند با اسلام ناب جلو خواهد رفت و زمینه برای ظهور منجی عالم فراهم خواهد شد.
منبع : رجانیوز
"لمیاء فهمی عبدالحمید" مجری سرشناس مصری طی اظهاراتی ضمن استقبال از این امر، گفت: ظلم و ستم رژیم "حسنی مبارک" طی چند دهه گذشته دلیل و مانع اصلی فعالیت زنان محجبه در رادیو و تلویزیون مصر شده بود.